OLE KLIKKAUKSEN
VERRAN EDELLÄ.

Näkyvyys verkossa kannattaa.

TEEMME DIGITAALISESTA
MARKKINOINNISTA HELPOMPAA

Oletko miettinyt, kuinka yritystäsi kannattaa markkinoida verkossa? Löytävätkö asiakkaasi yrityksesi vai kilpailijasi? Tarvitset kaikilla laitteilla toimivat, hyvännäköiset kotisivut, joille asiakkaasi löytävät helposti ja palaavat mielellään. Kun kotisivusi ovat kunnossa, kaipaat varmasti lisää kävijöitä sivuillesi. Ehkä pohdit myös, miten voisit helposti hallita näkyvyyttäsi muualla verkossa? Digitaalinen markkinointi voi tuntua monimutkaiselta. Avullamme löydät tehokkaat markkinointiratkaisut yrityksesi tarpeisiin.


Kotisivut

Kotisivusi ovat sinun ja asiakkaasi kohtaamispaikka verkossa. Onhan sivustosi kunnossa?

Lue lisää


0100100 MEDIARATKAISUT

Soita, tekstaa tai klikkaa 24/7. Asiakkaat etsivät palvelujasi. Löytävätkö he yrityksesi ja yhteystietosi?

Lue lisää

ASIAKKAITAMME

YRITYKSESI ON AINUTKERTAINEN, JA SELLAINEN TULISI MARKKINOINTIRATKAISUSIKIN OLLA.

Saammeko auttaa sinua?

  • Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

Sentraali

YRITYSTIEDOT

Tuotamme kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0100100-palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä.

Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätietoja meistä:
www.sentraali.fi
www.enirogroup.comMore information

HYVÄKSY