Tampereen Kauneusateljé

Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien hoitoon ja teemme yhteistyötä lääkärien kanssa. Ihonhoidon ammattilaisina käytössämme ovat toimivimmat ja tehokkaimmat erikoishoidot, -laitteet ja -tuotteet sekä viimeisin tieto ihonhoidon alalta.

Ryhdyimme yhteistyöhön 0100100:n kanssa, koska korona tyhjensi kalenterimme keväällä 2020. Aloitimme uusista kotisivuista, joihin saimme Timman ajanvarausjärjestelmän, ja samalla starttasimme Googlen hakumainonnan ja Facebook-mainonnan.

Koronan vaikutukset olivat yllättävän kovat, ja ymmärsimme, että uusien asiakkaiden hankintaan on välttämätöntä panostaa. Tarjoamme asiakkaillemme aina ilmaisen konsultaation ja suosituksen oikeasta hoidosta. Tätä samaa viestiä olemme käyttäneet myös mainonnassa. Alallamme on paljon toimijoita ja paljon myös tuotteita kotikonsteihin. Siksi meille on tärkeää erottua alan asiantuntijana ja paikkana, jossa asiakkaamme saavat oikeaa apua vaivoihinsa. Joskus apu on hoitotoimenpide, toisinaan taas asiakassuhde aloitetaan kotihoidon ja ruokavalion muutoksilla. Olemme siinä mielessä erityinen paikka, että emme myy hoitoja, joista emme itse koe olevan asiakkaallemme hyötyä.

Tämä on ollut yhdistävä arvomaailma myös yhteistyössämme 0100100:n kanssa. Meille ei ole myyty mitään tarpeetonta, vaan omat yhteyshenkilömme myynnissä ja tuotannossa ovat tutustuneet palveluihimme ja minuun, ja ratkaisut on rakennettu meidän tarpeidemme pohjalta.

Eritoten Facebook-mainonnasta olemme saaneet paljon palautetta asiakkailtamme. Usein näkyvyyttä ja mainonnan tuottoa on yrittäjänä hankala todentaa, mutta kun asiakkaamme kertoivat meille, että ovat nähneet mainoksemme, tiesimme, että kampanja toimii. Nyt meillä onkin tilanne, että kalenteri on täynnä ja koronan tuoma epävarmuus on hälvenemässä. Kuitenkin yrittäjänä tiedän, että on tärkeää olla proaktiivinen ja ennakoida myös tulevaa.

Olen eritoten pitänyt 0100100:n toiminnassa siitä, että olen saanut mahtavat yhteyshenkilöt Tiian ja Ullan, jotka auttavat minua, pitävät minuun yhteyttä ja tekevät asioista helppoja. Tuntuu, että molemmat ovat päässeet ”pääni sisään” ja ymmärtävät aina mitä haluan. Voin suositella 0100100:a yhteistyökumppaniksi myös muille yrittäjille.

Krista Matara
Yrittäjä

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…