Hyvinvointiosuuskunta Gerbera

Hyvinvointiosuuskunta Gerbera tarjoaa monipuolisia kotipalveluita ikäihmisille Kajaanissa ja Kemissä. Lisäksi ateriapalvelu Lounatuuli toimittaa Kemissä valmiit ruoka-annokset koteihin ja työpaikoille.

Autamme asiakkaitamme ja heidän läheisiään arjen askareissa ja asioiden hoitamisessa. Ajattelemme, että emme ole niinkään yritys vaan iso perhe, jossa työntekijämme ovat kuin sisaruskatras, jotka hoitavat omia isovanhempiaan. Meillä on hyvät ja välittömät välit toisiimme, asiakkaisiimme ja asiakkaiden omaisiin.

Sain puhelun 0100100:sta kreivin aikaan, koska vanhat kotisivumme eivät enää toimineet halutulla tavalla. Päivitysten tekeminen ei onnistunut, ja sivuilla makasi paljon vanhentunutta tietoa. Juttelimme pitkät pätkät tarpeistamme ja päädyimme aloittamaan yhteistyön.

Olimme solmineet alkuvuodesta liiketoimintakaupat, ja tämänkin vuoksi kotisivut piti saada pystyyn mahdollisimman nopeasti. Olin erittäin tyytyväinen, että 0100100  jousti toimitusaikataulussa, ja niin sivumme olivatkin nopeasti eetterissä. Alkuvuoden hektisyys vaikutti siihen, etten itse voinut olla aivan täysillä kotisivuprojektissa mukana, mutta asiantuntijat osasivat rakentaa juuri meidän näköisemme sivut. Koko prosessi oli todella toimiva, nopea ja minulle helppo. Toki mielipidettäni kysyttiin ja viilauksia tehtiin, mutta ohjat annoin täysin ammattilaisten käsiin.

Aloitimme hiljattain myös Google-hakumainonnan 0100100:n kanssa. Vaikka emme tavoittele valtavasti uusia asiakasmassoja, pidän silti tärkeänä, että sekä uudet asiakkaat että nykyisten asiakkaiden omaiset löytävät meidät helposti. Google-mainonta on tuonut selkeästi kysyntää mm. siivouspuolen palveluihin. Olemmekin rekrytoimassa kasvaneen kysynnän vuoksi lisää tekijöitä riveihimme.

Minulle tärkeintä yhteistyössä 0100100:n kanssa on ollut se, että oma yhteyshenkilömme Jaana tuntuu enemmän ystävältä kuin myyjältä. Jaana ymmärtää mitä haluan, hän kuuntelee ja tekee asioista helppoja. Minä saan aina kysyä Jaanalta, jos en ymmärrä jotain, ja hän käy kanssani läpi mainonnan raportointia, jotta tiedän, mitä mainonnassamme tapahtuu ja mitä luvut ja prosentit todellisuudessa tarkoittavat. Asioinnista niin myyjän kuin tuotannonkin kanssa on jäänyt aina hyvä mieli. Suosittelen 0100100:n palveluita muillekin!

Pauliina Laine
Hallituksen puheenjohtaja
Hyvinvointiosuuskunta Gerbera

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…