Ylämaan Auto

Ylämaan Auto on täyden palvelun asiantunteva ja luotettava autokorjaamo Jyväskylässä, Seppälän alueella. Autojen korjaus onnistuu meillä auton merkistä ja iästä riippumatta nopeasti ja laadukkaasti. Huollamme henkilöautojen lisäksi paketti- ja asuntoautoja. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus autojen korjaamisesta, joten saamme monenlaiset viat korjattua ja autosi taas ajokuntoon. Autohuoltojen lisäksi teemme kolarikorjauksia. 

 Aloitimme 0100100:n kanssa yhteistyön, koska kotisivumme olivat vanhanaikaiset emmekä pystyneet tekemään päivityksiä sivuille lainkaan. Lopulta tutun tekemät sivut lakkasivat toimimasta kokonaan.

Yhteyshenkilömme Tuija 0100100:ssa kävi kanssamme läpi tarpeitamme, ja laitoimmekin kerralla kuntoon koko verkkolöydettävyytemme. Meille todella tärkeää on se, että asiakas saa meihin helposti yhteyden, kun ongelmia auton kanssa ilmenee. Haluamme tarjota yhteystietomme monissa eri kanavissa, kuten Googlessa, kotisivuillamme, karttapalveluissa ja autonavigaattoreissa, koska auton hajoamisen hetkellä numero, josta apua saa, pitää löytyä äkkiä.

Ehdottomasti parasta yhteistyössä on ollut oma yhteyshenkilömme, joka tasaisin väliajoin on meihin yhteydessä ja pitää meistä huolta. Mukavan ihmisen kanssa on mukava tehdä kauppaa, eikä minulle ole koskaan tuputettu mitään tuotetta rahankiilto silmissä.

Toinen tärkeä asia on ollut se, että saan samasta paikasta kaiken tarvittavan. Minun ei myöskään tarvitse opetella kotisivujen päivityksiä tai muita teknisiä asioita, vaan 0100100 hoitaa nämä puolestani.

Suosittelen 0100100:aa yhteistyökumppaniksi myös muille yrittäjille.

Jussi Maanonen
Hallituksen puheenjohtaja

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…