Näy siellä,
missä asiakkaasi ovat

Varmista yrityksesi tietojen löytyminen, kun niitä etsitään

Yrityksen tiedot kerralla kuntoon netin käytetyimpiin kanaviin

Näkyvyyspaketin avulla autat asiakkaitasi löytämään yrityksesi ja sen oikeat tiedot silloin, kun he niitä etsivät. Kun joku etsii toimialaasi, palveluitasi tai yritystäsi, hän on jo aikeissa ostaa. Varmistaa, että asiakkaasi löytää sinut!

Käytetyimmät hakupalvelut

Yrityksesi tiedot päivittyvät Suomen käytetyimpään hakupalveluun Googleen sekä useisiin muihin hakupalveluihin, esimerkiksi Bingiin ja Cylexiin. Asiakkaasi etsivät yrityksiä entistä enemmän myös muista suosituista palveluista, kuten Facebookista ja Instagramista.

Kartta ja navigointi

Oikeat ja kattavat yhteystiedot käytetyimmissä kartta- ja navigointipalveluissa ohjaavat asiakkaat suoraan luoksesi. Päivitämme tietosi mm. näihin palveluihin: Google Maps, Here, Navmii, Foursquare ja useiden autonvalmistajien navigointiohjelmat.

Asiakasarviot ja palaute

Kehitä toimintaasi ja vahvista myönteistä kuvaa yrityksestäsi reagoimalla asiakaspalautteeseen. Työkalumme kokoaa verkoston kanavissa annetut arviot ja palautteet sekä asiakkaidesi esittämät kysymykset yhteen paikkaan, ja vastaaminen on helppoa ja sujuvaa.

Julkaisut verkossa

Suunnittele ja toteuta julkaisuja työkalumme avulla. Saat helposti ilmaista näkyvyyttä julkaisemalla esimerkiksi uutisia ja tapahtumia verkoston suosituimmissa palveluissa. Voit tarkastella julkaisuhistoriaasi sekä tallentaa julkaisusi malleiksi kirjastoosi tulevaa käyttöä varten.

Älä ole näkymätön silloin, kun asiakas etsii yrityksesi palveluita

90 % ihmisistä aloittaa tiedonhaun netistä. Silloin ei kannata olla piilossa vaan varmistaa, että asiakkaasi löytää yrityksesi.

Kun tiedot ovat oikein ja ajan tasalla kaikissa tärkeimmissä palveluissa, yrityksestä syntyy luotettava kuva. Pahimmassa tapauksessa väärät tiedot ohjaavat asiakkaat kilpailijalle.

Näkyvyytesi verkostossamme tuottaa runsaasti Googlen arvostamia ulkoisia linkityksiä ja hakemistolistauksia. Yhdenmukaiset tiedot parantavat merkittävästi asemaasi hakukoneissa.

Kanssamme panostat myös turvallisuuteen. Yrityksesi tiedot ovat turvassa eivätkä ulkopuoliset pääse niitä muokkaamaan.

Tarkista, mitä tietoa asiakkaat yrityksestäsi löytävät?

Selvitä ovatko yrityksesi tiedot oikein ja kunnossa käytetyimmissä verkkopalveluissa. Pikatestillämme saat selkeän raportin nykytilanteesta.

NÄKYVYYSPAKETILLA SAAT TIEDOT kerralla kuntoon, helposti ja luotettavasti

Säästät aikaa ja vaivaa

Tietojen päivittäminen yksittäisiin palveluihin on aikaa vievää. Palvelumme avulla päivität yrityksesi tiedot kerralla kuntoon.

Laaja ja kattava palveluverkosto

Verkostomme kattaa käytetyimmät ja suosituimmat verkkopalvelut. Ylläpidämme tärkeimpien palveluiden verkostoa jatkuvasti.

Vaikutat verkossa

Huolehdit yrityksesi maineesta verkossa vastaamalla asiakaspalautteisiin ja sitoutat asiakkaitasi julkaisemalla sisältöä suosituimmissa palveluissa – helposti yhdestä paikasta.

Saat oman yhteyshenkilön

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö, joka pitää aidosti huolta asiakkuudestasi. Tiedät aina, keneen voit olla yhteydessä.

Tietosi ovat turvassa

Oikeat tiedot yrityksestäsi vahvistetaan kaikkiin verkoston kanaviin. Palveluun päivitetyt tiedot suojataan ja niiden muokkaus ulkopuolisten toimesta estetään.

Ovathan kotisivusi kunnossa?

Asiakasta ei kannata ohjata sivuille, jos niiden sisältö on heikkoa. Varmista siis, että nettisivusi ovat kunnossa. Jos haluat, rakennamme sinulle toimivat sivut nopeasti.

Näkyvyyspaketti Pro – työkalusi maineenhallintaan

Näkyvyyspaketti Pron maineenhallintatyökaluilla syvennät asiakassuhteitasi: arvioihin ja palautteisiin vastaaminen tukee ja vahvistaa myönteistä mielikuvaa yrityksestäsi. Näkyvyyspaketti Pro tarjoaa myös kätevän työkalun esimerkiksi uutisten ja tapahtumien julkaisuun verkoston kanavissa.

Näkyvyyspaketin hinta

Varmistat helposti, että yrityksesi tiedot ovat näkyvissä ja oikein käytetyimmissä kartta- ja hakupalveluissa sekä muissa verkoston palveluissa.
Valitsemalla Näkyvyyspaketti Pron saat käyttöösi työkalun myös asiakaspalautteiden ja verkkojulkaisujen hallintaan.

Näkyvyyspaketti pitää sinut näkyvissä
Näkyvyyspaketti
Tiedot verkoston kanavissa
alkaen 390 €/12 kk (24 kk tilausjakso)
Näkyvyyspaketti Pro
Tiedot verkoston kanavissa sekä palaute- ja julkaisutyökalun käyttö
alkaen 600 €/12 kk (24 kk tilausjakso)
Hinnat
24 kk32,50 €/kk50 €/kk
12 kk40 €/kk57,50 €/kk
Palveluissa julkaistava sisältö määräytyy palvelukanavan mukaisesti.

Tiesitkö tämän?

  • Suurin osa verkkohauista tehdään niin, että siihen lisätään paikkakunta tai alue, esimerkiksi ”autohuolto Asikkala” tai ”kauneushoitola Kamppi”.
  • Joka toinen tällainen paikallinen haku johtaa välittömään asiointiin.

Tiesitkö tämän?

  • Suurin osa verkkohauista tehdään niin, että siihen lisätään paikkakunta tai alue, esimerkiksi ”autohuolto Asikkala” tai ”kauneushoitola Kamppi”.
  • Joka toinen tällainen paikallinen haku johtaa välittömään asiointiin.

Zeckit-verkosto tuo lisänäkyvyyttä

0100100-hakupalvelussa julkaistava kumppanimme Vastuu Groupin Zeckit-selvitys tiivistää yrityksesi taustatiedot ja viestii vastuullisuudesta. Halutessasi voit ostaa lisänäkyvyyttä yrityksellesi Zeckit-verkostossa sekä tyylikkään sähköisen esitteen yrityksesi markkinointiin.

”Olemme kaikkien asiakkaidemme tavoitettavissa paikasta riippumatta”

– SAMI MATTILA, KIRJANPITOTOIMISTO MATTILA OY

Nykyään yrittäjät hoitavat toimistotyönsä enenevässä määrin etänä, työmailla ja tien päällä. On ensiarvoisen tärkeää, että olemme kaikkien asiakkaidemme tavoitettavissa paikasta riippumatta. Tiedostamme, ettei asiakkaillamme ole aina puhelinnumeroamme mukana ja tämän vuoksi pidämmekin tietomme kunnossa 0100100-palveluissa.

nainen ja megafoni

Näin autamme asiakastamme markkinoinnissa

0100100, sieltä löytyy kaikki… Tämä mainoslaulu on varmasti tuttu suurimmalle osalle suomalaisista. Meiltä ihmiset osaavat kysyä yhteystietoja ja neuvoja. Mutta niiden tarjoamisen ohella palveluihimme kuuluu paljon muutakin, esimerkiksi valtava valikoima digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja suomalaisille yrityksille.

Pian saat yrityksesi tiedot kerralla kuntoon. Palvelumme avulla päivität tietosi helposti ja nopeasti verkon käytetyimpiin kanaviin.

Aloita ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja autamme asiakkaitasi löytämään sinut paremmin!

Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

Eniro Finland

Palvelut tarjoaa Eniro Finland, joka on osa
Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.