NÄY SIELLÄ,
MISSÄ ASIAKKAASIKIN

Varmista yrityksesi tietojen löytyminen, kun niitä etsitään

Yrityksen tiedot kerralla kuntoon

Näkyvyyspaketin avulla varmistamme, että asiakkaasi löytävät yrityksesi ja sen oikeat tiedot silloin, kun he niitä etsivät. Kun joku etsii toimialaasi, palveluitasi tai yritystäsi, hän on jo aikeissa ostaa. On siis syytä varmistaa, että asiakkaasi löytää sinut!

Näin me toimimme: päivitämme yrityksesi tiedot kaikkiin käytetyimpiin palveluihin. Kun tiedot löytyvät yhdenmukaisina, yrityksesi asema vahvistuu sekä asiakkaidesi mielissä että hakukoneiden tuloksissa.

Käytetyimmät hakupalvelut

Lähes kaikki tiedonhaku aloitetaan verkosta. Me päivitämme yrityksesi tiedot Suomen käytetyimpään hakupalveluun Googleen sekä useisiin muihin hakupalveluihin, esimerkiksi Tupaloon ja Cylexiin.

Kartta ja navigointi

Oikeat ja kattavat yhteystiedot käytetyimmissä kartta- ja navigointipalveluissa ohjaavat asiakkaat suoraan luoksesi. Päivitämme tietosi mm. näihin palveluihin: Google Maps, Here, Navmii, Foursquare ja useiden autonvalmistajien navigointiohjelmat.

0100100-palvelut

Asiakkaat etsivät 0100100-palveluista yrityksiä, tuotteita ja palveluita soittamalla, tekstaamalla ja netissä klikkaamalla – joka päivä 24/7. Varmistamme, että yrityksesi ja sen tärkeät yhteystiedot löytyvät juuri silloin, kun asiakkailla on tarve.

Emme unohda näitä

Verkostomme kattaa myös kymmeniä muita suosittuja palveluja. Asiakkaasi etsivät yritystietoja entistä enemmän Facebookista ja Instagramista. Pidämme jatkuvasti huolta, että verkostomme kattaa kulloinkin tärkeimmät verkkopalvelut.

Älä ole näkymätön silloin, kun asiakas etsii yrityksesi palveluita

90 % ihmisistä aloittaa tiedonhaun netistä. Silloin ei kannata olla piilossa vaan varmistaa, että asiakkaasi löytää yrityksesi.

Kun tiedot ovat oikein ja ajan tasalla kaikissa tärkeimmissä palveluissa, yrityksestä syntyy luotettava kuva. Pahimmassa tapauksessa väärät tiedot ohjaavat asiakkaat kilpailijalle.

Näkyvyytesi verkostossamme tuottaa runsaasti Googlen arvostamia ulkoisia linkityksiä ja hakemistolistauksia. Yhdenmukaiset tiedot parantavat merkittävästi asemaasi hakukoneissa.

Kanssamme panostat myös turvallisuuteen. Yrityksesi tiedot ovat turvassa eivätkä ulkopuoliset pääse niitä muokkaamaan.

Tiedätkö oletko näkymätön vai näkyvä?

Tarkista ovatko yrityksesi tiedot kunnossa käytetyimmissä verkkopalveluissa. Pikatestillämme saat selkeän raportin nykytilanteesta.

0100100 – kerralla kuntoon, helposti ja luotettavasti

 

Säästät aikaa ja vaivaa

Tietojen päivittäminen itse yksittäisiin palveluihin on aikaa vievää. Me päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot kerralla kuntoon.

Laaja ja kattava palveluverkosto

Verkostomme kattaa käytetyimmät ja suosituimmat verkkopalvelut. Ylläpidämme tärkeimpien palveluiden verkostoa jatkuvasti.

Päivitykset luotettavasti

Ammattilaisemme huolehtivat tietojen päivityksestä aina nopeasti, luotettavasti ja tarkasti.

Saat oman yhteyshenkilön

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö, joka pitää aidosti huolta asiakkuudestasi. Tiedät aina, keneen voit olla yhteydessä.

Tietosi ovat turvassa

Tietojasi päivittävät ammattitaitoiset osaajamme. He myös varmistavat, ettei kukaan ulkopuolinen pääse muokkaamaan niitä.

Ovathan kotisivusi kunnossa?

Asiakasta ei kannata ohjata sivuille, jos niiden sisältö on heikkoa. Varmista siis, että nettisivusi ovat kunnossa. Jos haluat, rakennamme sinulle toimivat sivut nopeasti.

Älä ole näkymätön!

Näkyvyyspaketti tekee sinut näkyväksi, kun palveluitasi etsitään.

HINTA

NÄKYVYYSPAKETTI PITÄÄ SINUT NÄKYVISSÄ

Huolehdimme siitä, että yrityksesi oikeat tiedot ovat näkyvissä ja oikein käytetyimmissä kartta- ja hakupalveluissa sekä muissa verkoston palveluissa.
480 € + alv / 12 kk

Näistä tiedoista huolehdimme:

  • Yrityksen nimi, yhteystiedot, verkko-osoitteet ja aukioloajat
  • Hakusanat, yrityskuvaus, logo ja määritellyt kuvat
Hinta sisältää yrityksesi tietojen ylläpidon kaikissa verkoston kanavissa. Kussakin palvelussa julkaistavan sisällön määrä määräytyy palvelukanavan mukaisesti.

Tiesitkö tämän?

  • Suurin osa verkkohauista tehdään niin, että siihen lisätään paikkakunta tai alue, esimerkiksi ”autohuolto Asikkala” tai ”kauneushoitola Kamppi”.
  • Joka toinen tällainen paikallinen haku johtaa välittömään asiointiin.

Tiesitkö tämän?

  • Suurin osa verkkohauista tehdään niin, että siihen lisätään paikkakunta tai alue, esimerkiksi ”autohuolto Asikkala” tai ”kauneushoitola Kamppi”.
  • Joka toinen tällainen paikallinen haku johtaa välittömään asiointiin.

Zeckit-verkosto tuo lisänäkyvyyttä

0100100-hakupalvelussa julkaistava kumppanimme Vastuu Groupin Zeckit-selvitys tiivistää yrityksesi taustatiedot ja viestii vastuullisuudesta. Halutessasi voit ostaa lisänäkyvyyttä yrityksellesi Zeckit-verkostossa sekä tyylikkään sähköisen esitteen yrityksesi markkinointiin.

”Olemme kaikkien asiakkaidemme tavoitettavissa paikasta riippumatta”

– SAMI MATTILA, KIRJANPITOTOIMISTO MATTILA OY

Nykyään yrittäjät hoitavat toimistotyönsä enenevässä määrin etänä, työmailla ja tien päällä. On ensiarvoisen tärkeää, että olemme kaikkien asiakkaidemme tavoitettavissa paikasta riippumatta. Tiedostamme, ettei asiakkaillamme ole aina puhelinnumeroamme mukana ja tämän vuoksi pidämmekin tietomme kunnossa 0100100-palveluissa.

nainen ja megafoni

Näin autamme asiakastamme markkinoinnissa

0100100, sieltä löytyy kaikki… Tämä mainoslaulu on varmasti tuttu suurimmalle osalle suomalaisista. Meiltä ihmiset osaavat kysyä yhteystietoja ja neuvoja. Mutta niiden tarjoamisen ohella palveluihimme kuuluu paljon muutakin, esimerkiksi valtava valikoima digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja suomalaisille yrityksille.

Katso kaikki artikkelit
Katso kaikki artikkelit yrittäjälle

Pian saat yrityksesi tiedot kerralla kuntoon. Ammattilaisemme huolehtivat tietojen päivityksestä aina nopeasti, luotettavasti ja tarkasti.

Aloita ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja autamme asiakkaitasi löytämään sinut paremmin!

Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

Oy Eniro Finland Ab

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab, joka on osa
Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.