Huippuluokan myyntityötä ja erikoisen hyvää työkulttuuria

Tervetuloa töihin parhaaseen porukkaan!

0100100 – Meillä on hyvä olla töissä

Olemme yksi Suomen johtavista tehokkaiden markkinointiratkaisujen ja kattavien hakupalveluiden toteuttajista. Tuotamme digitaalisen markkinoinnin palveluita yrityksille ja palvelemme monipuolisesti myös yksityisiä kuluttajia. Tunnetuimpiin palveluihimme kuuluu 0100100-hakupalvelu, joka helpottaa kaikkien suomalaisten elämää. Työnantajana huolehdimme siitä, että meillä on hyvä olla töissä: panostamme yhteishenkeen, hyvään johtamisen, valmentamiseen ja vuorovaikutukseen.

Matala hierarkia


Hyvä yhteishenki


Uuden oppiminen


Joustavuus ja inhimillisyys


Toisten auttaminen


Asiakaslähtöisyys


Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo


Tavoitteellisuus

Tulevat kollegasi kertovat

Millaista on olla mukana rakentamassa Suomen parasta myyntiä ja markkinointia? Eniro Finlandissa työskentelee yli 400 osaavaa asiakaspalvelun tekijää. Tässä heistä kaksi.

icon

icon

Näin pidämme sinusta huolta

Lounasetu

Meidän mielestämme tyhjällä vatsalla ei työkään suju hyvin. Hyvä lounashetki katkaisee päivän sopivasti ja sen aikana on kiva jutella muustakin kuin työstä.

Kulttuuri- ja liikuntaetu

Elämää on myös työn ulkopuolella. Kulttuuri- ja liikuntaedulla voit käydä kuntosalilla, uimahalleissa, laskettelemassa, leffassa tai vaikkapa konsertissa.

Työterveys

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä.

Hyvinvointietu

Toimistotyössä hyvä ergonomia on tärkeää. Voit käyttää hyvinvointietuasi vaikkapa hierontaan.

Kollegat

Hyvät ja toisiaan tukevat työkaverit ovat verraton työsuhde-etu. Ja kunnon huumori kuuluu ilman muuta asiaan, sillä työ sujuu paremmin, kun työpaikalla on hauskaa.

Moderni työympäristö

Vaikka olemme tehneet asiakas- ja puhelinpalvelua yli sadan vuoden ajan, työskentelemme modernisti ja toimivissa tiloissa. Tulet takuulla viihtymään.

Hyvät kulkuyhteydet

Toimistomme sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien päässä Tampereella. Meillä on käytössä myös työmatkaetu.

Toimivat työvälineet

Pidämme huolen siitä, että saat käyttöösi parhaat työvälineet ja ohjelmistot, joiden avulla päivä sujuu kitkattomasti ja asiat pysyvät järjestyksessä.

Tule tekemään maan parasta myyntityötä!

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…

Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä.