Soittamalla saat aina henkilökohtaista palvelua

Soittamalla 0100100 saat helposti ja nopeasti tarvitsemasi tiedot yrityksistä, palveluista,
kuntien ja valtion virastoista sekä suomalaisten henkilöiden julkisista yhteystiedoista.

Kattavat ja ajantasaiset yhteystiedot

Kerromme ajantasaiset tiedot mm. puhelinnumeroista, osoitteista ja reiteistä. Tarvittaessa yhdistämme puhelusi ja/tai lähetämme tiedot puhelimeesi sekä opastamme perille.

Suomalaisten kaikki julkiset osoitetiedot löytyvät meiltä kattavasti, asiakasneuvojiemme käytössä on myös Väestörekisterin tiedot.

Joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitiedot

Saat helposti yhdellä puhelinsoitolla myös joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitiedot. Etsimme ripeästi Matkahuollon ja VR:n valtakunnalliset tiedot sekä HSL:n ja HKL:n paikallisliikenteen tiedot. 
Huom. 0100100 ei vastaa kulkuyhteyden toteutumisesta eikä korvaa kulkuyhteyden toteutumatta jäämisestä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

Ajoneuvotiedot

0100100 kertoo ajoneuvoista rekisterinumeron perusteella saatavat tiedot, mm. omistajatiedot, käyttöönottopäivän, katsastusajankohdan ja ajoneuvoveron maksutiedot. (Tietolähteenä on Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri. Katso tarkemmat tiedot.)

Ulkomaiset yhteystiedot

Soittamalla 0100100:an saat suomalaisten yhteystietojen lisäksi yritysten ja yksityishenkilöiden puhelinnumeroita, fax-numeroita ja osoitteita seuraavista maista: Alankomaat, Andorra, Australia, Belgia, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kanada, Latvia, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tanska, Venäjä ja Yhdysvallat.

Soittamalla saat henkilökohtaista palvelua, joka päivä vuorokauden ympäri. 


Hinnasto (sis. ALV 24 %)

Puheluhinnat:

Arkisin klo 8-18: aloitusmaksu 3,17 € + 0,99 €/10 sekuntia
Muina aikoina: aloitusmaksu 3,67 € + 1,19 €/10 sekuntia
Puhelun hintaan lisätään oman operaattorisi paikallisverkko- tai matkapuhelumaksu.

Palvelemme ystävällisesti ja ripeästi. Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen matkapuhelimeen veloituksetta. Edelleen yhdistetyssä puhelussa lisäksi oman operaattorisi perimä matkapuhelu-, kaukopuhelu- tai palvelunumeromaksu (palvelunumeromaksu peritään, mikäli puhelu yhdistetään maksulliseen palvelunumeroon).


0100100-palvelun puhelut taltioidaan palvelun kehittämiseksi

Tarjoamme laadukasta palvelua jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti. 0100100-puhelut taltioidaan ja keräämme myös satunnaisesti tekstiviestikyselyllä asiakkaittemme arvioita ja palautetta koetusta palvelun laadusta. Hyödynnämme palautteita palvelun kehityksessä ja koulutuksessa. Puheluiden taltiointeja ja asiakaspalautteita käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.