Edut kannustavat hyvään työhön

Työntekijät ovat meille tärkein asia

Eniro Finland on reilu työnantaja

Työntekijät ovat meille tärkein asia. Siksi pidämme huolta heidän hyvinvoinnistaan sekä työ- että vapaa-aikana. Perehdytämme ja valmennamme, maksamme asiallisen palkan ja tarjoamme laajan työterveyshuollon sekä lounas- ja liikuntasetelit.

On myös tärkeää, että työhön on helppo tulla ja se sujuu aina hyvin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja sekä työvälineet että työympäristö ovat aina kunnossa ja toimivat.

Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) ry on myöntänyt meille Reilu Työnantaja -tunnustuksen. Se kertoo siitä, että Eniro Finland on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Näin pidämme sinusta huolta

Lounasetu

Meidän mielestämme tyhjällä vatsalla ei työkään suju hyvin. Hyvä lounashetki katkaisee päivän sopivasti ja sen aikana on kiva jutella muustakin kuin työstä.

Kulttuuri- ja liikuntaetu

Elämää on myös työn ulkopuolella. Kulttuuri- ja liikuntaedulla voit käydä kuntosalilla, uimahalleissa, laskettelemassa, leffassa tai vaikkapa konsertissa.

Työterveys

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä.

Hyvinvointietu

Toimistotyössä hyvä ergonomia on tärkeää. Voit käyttää hyvinvointietuasi vaikkapa hierontaan.

Kollegat

Hyvät ja toisiaan tukevat työkaverit ovat verraton työsuhde-etu. Ja kunnon huumori kuuluu ilman muuta asiaan, sillä työ sujuu paremmin, kun työpaikalla on hauskaa.

Moderni työympäristö

Vaikka olemme tehneet asiakas- ja puhelinpalvelua yli sadan vuoden ajan, työskentelemme modernisti ja toimivissa tiloissa. Tulet takuulla viihtymään.

Hyvät kulkuyhteydet

Toimistomme sijaitsevat kätevien kulkuyhteyksien päässä keskeisille paikoilla Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Meillä on käytössä myös työmatkaetu.

Toimivat työvälineet

Pidämme huolen siitä, että saat käyttöösi parhaat työvälineet ja ohjelmistot, joiden avulla päivä sujuu kitkattomasti ja asiat pysyvät järjestyksessä.

Meillä työskentely on rentoa mutta tavoitteellista joukkuepeliä.