0100100 Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus

Haemme juuri nyt

Tässä ovat parhaillaan avoimena olevat työpaikat. Jos et tällä hetkellä löytänyt sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Näin haet meille töihin

1
Valitse sinua kiinnostava työpaikka ja jätä hakemus
2
Kaikki hakemukset käsitellään viimeistään, kun ilmoituksessa kerrottu hakuaika päättyy
3
Soitamme niille, jotka kutsutaan mahdollisesti haastatteluun
4
Kaikille hakijoille ilmoitetaan, kun päätös on tehty

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tehtävänimikkeitä klikkaamalla. Hakemuksen täyttäminen onnistuu parhaiten Google Chrome -selaimella. Kun olet tehnyt hakemuksen, voit myöhemmin uutta paikkaa hakiessa kirjautua järjestelmään samoilla tunnuksilla. Myös antamasi tiedot ovat valmiiksi uudessa hakemuksessa.

Työpaikkailmoitusten yhteydessä kerrotaan myös yhteystiedot, joiden kautta voit kysyä lisätietoja tehtävästä. Soita rohkeasti niin kerromme lisää.

Olemme osa Eniro Groupia. Oma palvelubrändimme 0100100 on suomalaisten elämää helpottava paikallinen hakupalvelu, josta löytyvät helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla tai netistä klikkaamalla –joka päivä kellon ympäri. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja.

Vinkkejä työnhakuun

1

Ole ajoissa liikkeellä

Hakemuksen lähettämistä ei kannata jättää viimeisen päivän iltaan, jotta ehdit kerätä mukaan kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet.


1

Lue työpaikkailmoitus tarkasti

Hakemusta tehdessä täytyy tietää, mihin hakee. Silloin voit vastata kysymyksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Lue myös hakuohjeet, jotta tiedät, mitä mihinkin kohtaan kirjoitetaan.


1

Ole avoin ja rohkea

Mitä paremmin tunnemme toisemme heti alkuvaiheessa, sitä paremmin asiat etenevät. Uskalla siis kertoa itsestäsi parhaat puolesi sekä myös asiat, joita haluat vielä oppia.


1

Kerro, miksi sinut kannattaa valita

Mikä työhistoriassasi tai osaamisessasi tukee tehtävässä menestymistä ja miten sinä voit auttaa työnantajaa menestymään?


1

Varmista CV ja muut liitteet

Tee etukäteen selkeä ja kattava ansioluettelo ja pidä sitä jatkossakin yllä. Voit liittää mukaan halutessasi muitakin liitteitä, esimerkiksi työtodistuksia ja sanallisen hakemuksen sekä oman kuvasi.


1

Tarkista sisältö vielä kerran

Kun olet jo painamassa lähetä-nappia, kannattaa teksti lukea vielä kerran. Vaikka lyöntivirheet ovat inhimillisiä, on viimeistelty teksti aina paljon miellyttävämpää.

Heräsikö kysymyksiä?