Olemme ansainneet Google Partner -tunnuksen

Me Eniro Finlandissa teemme töitä intohimolla ja ammattitaidolla. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja varmistaa, että asiakkaamme saavat meiltä parhaat liiketoimintaansa tukevat, laadukkaat digitaaliset markkinointiratkaisut.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo useita menestyksekkäitä Google-kampanjoita ja nyt olemme ansainneet virallisen tunnustuksen tälle työlle.

Google Partner -tunnus myönnetään vain ammattilaisille

Alusta alkaen Google-mainonnankin osalta meille on ollut erittäin tärkeää, että kaikilla asiantuntijoillamme ja myyjillämme on ollut kattavat tiedot ja taidot Google-mainonnasta ja sen toteutuksesta. ”Olemme hakeneet oppia ja valmennusta parhailta asiantuntijoilta. Koko tiimi on ollut erittäin motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoaan.”, kertoo Oy Eniro Finland Ab:n Digitaalisten palveluiden johtaja Elisa Lindroos.

”Nyt järjestelmällinen työmme on ansainnut virallisen Google Partner -tunnuksen, joka myönnetään ainoastaan alan ammattilaisille!” Elisa toteaa ilmiselvästi tyytyväisenä.

Osaamista ja asiantuntijuutta eduksesi

Google-mainontaa voi periaatteessa tehdä kuka tahansa, mutta laadukkaat toteutukset edellyttävät vankkaa osaamista, näkemystä sekä tavoitteellista pyrkimystä jatkuvaan kehittymiseen.

”Olemme aina asiakkaan asialla. Kampanjoiden toteuttamisessa minulla on aina ollut sellainen periaate, että asiakkaan rahoilla en mitään lähde kokeilemaan. Haluan todella tietää mitä teen. Opiskelun ja valmennuksen, kokemuksen sekä sertifikaattien suorittamisen jälkeen tiedän, että olemme osaava kumppani asiakkaillemme”, vakuuttaa kampanjoita toteuttava sekä jatkuvasta sisäisestä valmennuksesta vastaava palveluasiantuntija Katri Katajamäki.

”Olen vilpittömän iloinen ja ylpeä koko meidän kaikkien myynnin ja tuotannon tiimien puolesta. Saavutettu ja ansaittu Partner-tunnus tuntuu erittäin hienolta!” kuvailee Katri tunnelmia.

Tätä Google Partner -kumppanistatuksemme tarkoittaa käytännössä

  • Yrityksellämme on Googlen hyväksyntä ja olemme hankkineet Google Ads -sertifioinnin
  • Meillä on asiantuntemusta Googlen mainontatuotteista
  • Olemme hankkineet syventävää tietämystä erilaisten Google Ads -mainosten luomisesta, hallinnasta, mittaamisesta ja optimoinnista
  • Olemme osoittaneet edistynyttä osaamista Google Adsin eri osa-alueilla
  • Hyödynnämme myös Googlen koulutusta ja tukea
  • Meillä kampanjoidesi suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa aina Googlen sertifioima ammattilainen

Google Partner -kumppanina osaamme auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa ja toteutamme kampanjasi ammattitaidolla. Voit siis luottaa, että meillä kampanjasi on aina varmasti hyvissä käsissä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

#googlepartner #googleads #google-mainonta #0100100 #enirofinland

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…