KASVATA MYYNTIÄ TEHOKKAASTI
GOOGLE-MAINONNALLA

Ohjaamme toimialasi palveluita etsivät asiakkaat kotisivuillesi.

GOOGLE-MAINONTA

Google Ads -hakusanamainonta on tehokkaimpia digitaalisen markkinoinnin tapoja, sillä lähes jokainen meistä aloittaa tiedon etsimisen Googlesta. Google-mainonnalla tavoitat yhtä lailla kuluttajat kuin yrityspäättäjätkin. Lisäksi mainonta on kustannustehokasta: maksat toteutuneista klikeistä, eli kotisivuillesi saapuneista asiakkaista!

Asiantuntijamme perehtyvät yrityksesi kotisivujen tietoihin ja suunnittelevat kampanjasi huolella. Perustamisvaiheen jälkeen he huolehtivat kampanjasi jatkuvasta kehittämisestä. Raportoinnin avulla voit seurata kampanjan toteutumista ja tuloksia helposti. Me huolehdimme, että budjettisi ei ylity.

Google Ads
– kampanja yrityksellesi alkaen

180 €
+ alv /kk

(esimerkin maksimibudjetti 180 €, josta toteutuneet klikit 120 € ja palvelumaksu 60 €)

Kampanjan perustus jopa maksutta*!
*12 kk:n sitoutumisajalla, jatkuva sopimus

TAVOITA UUDET ASIAKKAASI

Toteutamme tehokkaan Google-kampanjasi ammattitaidolla.

  • Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

YRITYSTIEDOT

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab (Sentraali), joka on osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.

0100100 – sieltä löytyy kaikki. 0100100 on suomalaisten elämää helpottava paikallinen hakupalvelu, josta löytyy helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla ja klikkaamalla netistä joka päivä 24/7. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja.

Hoidamme myös asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä on jo noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätiedot:More information

HYVÄKSY