VAIKUTA FACEBOOK-MAINONNALLA

Varmistamme, että tavoitat juuri oikean yleisön.

FACEBOOK-MAINONTA

Facebookia käyttää päivittäin noin 2,5 miljoonaa suomalaista. Käyttäjien uutisvirrassa yritykset eivät kuitenkaan näy ilman mainontaa. Facebookissa mainostaminen on edullista ja tehokasta, sillä voimme kohdentaa kampanjat tarkasti yrityksesi tavoitteiden ja kohderyhmän mukaisesti. Kampanja voidaan laajentaa myös esimerkiksi Instagramiin.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kampanjan ja mainoksesi laadukkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. He seuraavat kampanjasi kehitystä ja pitävät sen tuoreena ja kiinnostavana alusta loppuun. Pidämme huolta, että saavutat tavoitteesi ja budjettisi pitää.

Facebook Ads
– kampanja yrityksellesi alkaen

200 €
+ alv /kk

(esimerkin maksimibudjetti 200 €, josta toteutuneet klikit 120 € ja palvelumaksu 80 €)

Perustusmaksu alkaen 99 €

MAINOSTA JA VAIKUTA SIELLÄ, MISSÄ ASIAKKAASI OVAT.

Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan.

  • Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

YRITYSTIEDOT

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab (Sentraali), joka on osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.

0100100 – sieltä löytyy kaikki. 0100100 on suomalaisten elämää helpottava paikallinen hakupalvelu, josta löytyy helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla ja klikkaamalla netistä joka päivä 24/7. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja.

Hoidamme myös asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä on jo noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätiedot:



More information

HYVÄKSY