Ovatko yrityksesi tiedot verkossa oikein ja brändisi luotettava?

Tiesitkö, että yritysten tietoja julkaistaan useissa verkkopalveluissa ilman, että yrittäjä tietää siitä itse? Tiedot kannattaa käydä säännöllisesti tarkistamassa, sillä niiden yhdenmukaisuus on erittäin tärkeää hakukoneiden ja näkyvyyden kannalta.

Google ja muut hakukoneet hakevat yritysten tietoja useista eri tietolähteistä. Sellaisia ovat esimerkiksi yrityksen kotisivut,  sosiaalisen median kanavat ja monenlaiset hakemistot. Niiden tietojen perusteella hakukoneet tekevät päätelmiä siitä, onko yritys luotettava ja kannattaako juuri sen kotisivut ja tiedot nostaa hakutulosten kärkipäähän vai olisiko ne syytä piilottaa pari sivua taaemmaksi. 

On siis tärkeää huolehtia, että yrityksen tiedot ovat esillä ja että ne ovat oikein.

Tämän päivän puskaradio toimiin netissä

Kattavien ja oikeiden tietojen lisäksi Google suosii yrityksiä, jotka niittävät hyvää mainetta verkossa ja saavat asiakkailtaan hyviä arvosteluja osakseen. 

Tuttu tilanne varmasti meille kaikille: kun haemme kampaajaa, ravintolaa, majoitusta tai putkiliikettä, meidänkin luottamuksemme saa heräämään yritys, joka on verkossa saanut hyviä arvosteluja. Eli netin eri kanavissa suositukset toimivat samaan tapaan kuin puskaradio aikanaan.

Muiden hyvät asiakaskokemukset vaikuttavat minun päätökseeni siitä, keneltä tuotteen tai palvelun ostan. Merkittävää on myös se, että Google arvostaa näitä arvioita ja nostaa yritystä muidenkin kiinnostuneiden asiakkaiden löydettäväksi.

Varmista oikeat tiedot, näkyvyys ja maine kaikissa tärkeissä palveluissa

Asiakkaat etsivät yrityksiä ja palveluita Googlen lisäksi myös useista muista hakupalveluista, kartta- ja navigointipalveluista sekä Facebookista ja Instagramista. Kaikilla näillä on merkitystä paitsi kyseisten palveluiden käyttäjille, myös hakukoneille, jotka vertailevat jatkuvasti tietojen paikkansapitävyyttä ja yhdenmukaisuutta.

Yrityksesi oikeat, selkeästi kirjoitetut ja yhdenmukaiset tiedot, hakemistolistaukset sekä ulkoiset linkitykset parantavat siis yrityksesi asemaa merkittävästi paitsi asiakkaiden mielissä myös hakukoneissa.

Tietojen säännöllinen tarkistaminen ja päivittäminen saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta kaiken muun markkinoinnin ja toiminnan rinnalla. Väärät tiedot saattavat kuitenkin aiheuttaa selvää haittaa sinulle ja yrityksellesi, joten asian eteen kannattaa nähdä vaivaa. 

Jos aika on kortilla, me autamme sinua mielellämme. Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot luotettavasti, näkyvästi ja ammattitaidolla kaikkiin käytetyimpiin palveluihin.

Tutustu Näkyvyyspakettiimme tästä!

 

#0100100yrittajalle #nakyvyyspaketti #maineenhallinta  #tiedotoikeinnetissa

 

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…