Yrittäjä, löytävätkö asiakkaat sinut netissä?

Jo yli 90 % ihmisistä aloittaa tietojen etsimisen verkosta. Siellä asioidaan yhä enemmän ja myös ostoksia tehdään siellä useammin: lähes kaksi kolmasosaa suomalaisista ostaa jotain verkosta kerran kuussa. 

Jotta yrityksesi pääsee mukaan ja saa osuutensa verkkokaupasta, täytyy yrityksesi tietojen löytyä helposti ja olla oikein. Tarjoamme sinulle tiivistetyt vinkkimme siitä, miten voit vaikuttaa yrityksesi näkyvyyteen ja selvittää nykytilanteen yllättävän kätevästi.

Pidä tiedot aina ajan tasalla – myös poikkeusaikoina ja lomakaudella

Yrityksen ja kaupan yhteystiedot sekä aukioloajat ovat asioita, joita netistä usein etsitään. Sinun kannattaa siis päivittää ajantasaiset tiedot säännöllisesti omille kotisivuillesi, yrityksesi Google My Business -profiiliin sekä sosiaalisen median kanaviisi.

Varmista, että oikeat tiedot löytyvät kaikista käytetyimmistä palveluista

Kun me suomalaiset etsimme apua, käytämme monia eri palveluita – mieltymyksistä ja käyttötilanteista riippuen. Tietoa etsitään hakupalveluista, kartta- ja navigointipalveluista, sosiaalisen median palveluista sekä myös 0100100-palveluista soittamalla ja tekstaamalla.

Kun joku etsii yritystäsi tai toimialasi yrityksiä, tuotteita tai palveluita, hän yleensä on jo aikeissa ostaa. Tällöin on siis syytä varmistaa, että asiakkaat löytävät juuri sinun yrityksesi, riippumatta siitä mitä palvelua he kulloinkin käyttävät.

Lisäksi tietojen pitää olla oikein ja yhdenmukaisia eri verkkopalveluissa siksi, että sillä on vaikutus myös yrityksesi näkyvyyteen ja asemaan hakukoneiden tuloslistoilla – palveluiden yksittäisten käyttäjien kokemusten lisäksi.

Miltä yrityksesi näyttää verkossa? Tee 0100100-näkyvyystesti! 

Voit helposti tarkistaa pikatestillämme, ovatko yrityksesi tiedot kunnossa käytetyimmissä verkkopalveluissa. Testin tuloksena saat välittömästi selkeän raportin nykytilanteesta. Testaa heti, aloita tästä!

Autamme sinua mielellämme yrityksesi verkkonäkyvyyteen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä, niin osaavat ammattilaisemme kertovat, miten kannattaa edetä!

Ps. Huolehdi myös, että yrityksesi kotisivut ovat myyvät ja kaikilla laitteilla hyvin toimivat. Jos näin ei vielä ole, voimme toteuttaa helposti ja ripeästi yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat ja jotka löydetään.

 

#nettinäkyvyys #verkkonäkyvyys #verkkolöydettävyys #näkyvyystesti
#asiakaspalvelu #myynti #0100100yrittäjälle

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…