Yrittäjä, tiedätkö oletko näkymätön vai näkyvä?

Yli 90% ihmisistä aloittaa tietojen etsimisen netistä. Verkossa asioidaan yhä enemmän ja myös ostoksia tehdään siellä useammin. Jotta yrityksesi pääsee mukaan ja saa osuutensa näistä kaupoista, tulee yrityksesi tiedot olla helposti löydettävissä ja oikein! Tässä tiivistetyt vinkkimme siitä, miten voit vaikuttaa yrityksesi näkyvyyteen sekä selvittää nykytilanteen.

Pidä yrityksesi yhteystiedot ja aukioloajat aina ajan tasalla, myös poikkeusaikoina ja lomakaudella. Päivitä ajantasaiset tiedot aina omille kotisivuillesi, yrityksesi Google My Business -profiiliin sekä sosiaalisen median kanaviisi.

Varmista, että yrityksesi oikeat tiedot löytyvät kaikista käytetyimmistä palveluista. Mieltymyksistä ja käyttötilanteista riippuen me suomalaiset käytämme eri palveluita – mm. hakupalveluita, kartta- ja navigointipalveluita, sosiaalisen median palveluita sekä 0100100-palveluita myös soittamalla ja tekstaamalla.

Silloin kun joku etsii yritystäsi tai toimialasi yrityksiä, tuotteita tai palveluita, on hän yleensä jo aikeissa ostaa. Tällöin on siis syytä varmistaa, että asiakkaat löytävät juuri sinun yrityksesi, riippumatta siitä mitä palvelua he kulloinkin käyttävät. Tietojen oikeellisuus ja yhdenmukaisuus eri verkkopalveluissa on olennaista myös siksi, että sillä on vaikutus näiden palveluiden yksittäisten käyttäjien kokemusten lisäksi myös yrityksesi näkyvyyteen ja asemaan hakukoneiden tuloslistoilla!

Tee näkyvyystesti! Voit helposti tarkistaa pikatestillämme, ovatko yrityksesi tiedot kunnossa käytetyimmissä verkkopalveluissa. Testin tuloksena saat välittömästi selkeän raportin nykytilanteesta. Testaa heti, aloita tästä!

Autamme mielellämme yrityksesi verkkonäkyvyyteen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä, osaavat ammattilaisemme kertovat mielellään lisää!

Ps. Huolehdi myös, että yrityksesi kotisivut ovat myyvät ja kaikilla laitteilla hyvin toimivat. Jos näin ei vielä ole, voimme toteuttaa helposti ja ripeästi yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat ja jotka löydetään.

 

#nettinäkyvyys #verkkonäkyvyys #verkkolöydettävyys #asiakaspalvelu #myynti #0100100yrittäjälle

Jaa julkaisu:

LUE MYÖS

Katso kaikki artikkelit