Yrittäjä, ovathan yrityksesi tiedot verkossa oikein ja turvassa?

Tiesitkö, että yritysten tietoja julkaistaan useissa verkkopalveluissa myös yrittäjien tästä tietämättä? Hakukoneet hakevat yritysten tietoja useista eri tietolähteistä ja näin yrityksesi tiedot saattavat vaihdella hakutuloksissa tietämättäsi. Kun asiakkaat etsivät tarpeisiinsa sopivia tuotteita tai palveluita useimmiten etsiminen aloitetaan netistä ja nimenomaan Googlesta. Siksi on erityisen tärkeää, että sinunkin yrityksestäsi löytyy oikeat tiedot aina, kun asiakkaat etsivät toimialasi yrityksiä ja palveluita.

Miten varmistat, että yrityksesi tiedot ovat oikein ja löytyvät hyvin Googlesta?

Ensimmäinen vinkki: ota käyttöön Google My Business -profiili! Täydennä profiiliin tärkeimmät yritystiedot: yhteystiedot, kuvaus yrityksesi toiminnasta sekä kuvat.

Näin potentiaaliset asiakkaasi löytävät etsiessään aina yrityksestäsi oikeat tiedot.

Vahvistamallasi Google My Business -tilillä yrityksesi tiedot ovat turvassa

Kun olet vahvistanut yrityksesi Google My Business -tilin käyttöösi, yrityksesi tiedot ovat turvassa. Tällöin kukaan ulkopuolinen ei pysty muokkaamaan tai tekemään haitallisia muutoksia yrityksesi tietoihin.

Esimerkkejä virheellisistä tai puuttuvista tiedoista ovat väärät yhteystiedot, jolloin asiakkaasi päätyvät väärään osoitteeseen tai eivät saa lainkaan yhteyttä yritykseesi. Myös virheelliset aukioloajat saattavat aiheuttaa pettymyksen, kun yrityksesi ovet eivät aukenekaan esitettyjen tietojen mukaisesti.

Varmista yrityksesi oikeat tiedot ja näkyvyys myös muissa tärkeissä palveluissa

Googlen lisäksi asiakkaat etsivät yrityksiä ja palveluita myös useista muista hakupalveluista, kartta- ja navigointipalveluista, Facebookista ja Instagramista. Kaikilla näillä on merkitystä paitsi näiden kyseisten palveluiden käyttäjille myös hakukoneille. Yrityksesi yhtenäiset ja yhdenmukaiset tiedot, hakemistolistaukset sekä ulkoiset linkitykset parantavat yrityksesi asemaa merkittävästi paitsi asiakkaiden mielissä myös hakukoneissa.

 

Yrittäjä, toimi nyt ja varmista yrityksesi tietojen löydettävyys: ota Google My Business -tili haltuusi ja päivitä yrityksesi tiedot myös muihin tärkeisiin palveluihin!

Jos aika on kortilla, me autamme mielellämme. Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot luotettavasti, näkyvästi ja ammattitaidolla kaikkiin käytetyimpiin palveluihin. Tutustu Näkyvyyspakettiimme!

 

#0100100yrittäjälle #yritystiedot #tiedotoikein #tiedotturvassa #näkyvyys #näkyvyyspaketti #googlemybusiness

Jaa julkaisu:

LUE MYÖS

Katso kaikki artikkelit