Ovatko yrityksesi tiedot verkossa oikein ja turvassa?

Tiesitkö, että yritysten tietoja julkaistaan useissa verkkopalveluissa myös yrittäjien tästä tietämättä? Hakukoneet hakevat yritysten tietoja useista eri tietolähteistä, ja näin yrityksesi tiedot saattavat vaihdella hakutuloksissa tietämättäsi. Kun asiakkaat etsivät tarpeisiinsa sopivia tuotteita tai palveluita, etsiminen aloitetaan melkein aina netistä ja nimenomaan Googlesta. Yrittäjä, on erityisen tärkeää, että sinunkin yrityksestäsi löytyvät oikeat tiedot aina, kun asiakkaat etsivät toimialasi yrityksiä ja palveluita.

Miten varmistat, että yrityksesi tiedot ovat oikein ja löytyvät hyvin Googlesta?

Ensimmäinen vinkki: ota käyttöön Google My Business -profiili. Täydennä profiiliin tärkeimmät yritystiedot eli oikeat yhteystiedot, selkeä ja paikkansapitävä kuvaus yrityksesi toiminnasta sekä kuvat.

Näin potentiaaliset asiakkaasi löytävät etsiessään yrityksestäsi aina oikeat ja hyvät tiedot.

Vahvistamallasi Google My Business -tilillä tiedot ovat turvassa

Tavalliset käyttäjät voivat tahallaan tai vahingossa ehdottaa yrityksen tärkeitä tietoja muokattavaksi esimerkiksi Googlen karttapalvelussa. Mutta se onnistuu vain silloin, kun yritys ei ole vahvistanut omaa Google My Business -tiliään.

Kun olet vahvistanut yrityksesi Google My Business -tilin käyttöösi, yrityksesi tiedot ovat oikein ja myös turvassa. Silloin kukaan ulkopuolinen ei pysty muokkaamaan tai tekemään haitallisia muutoksia yrityksesi tietoihin.

Esimerkkejä virheellisistä tai puuttuvista tiedoista ovat väärät yhteystiedot, jolloin asiakkaasi päätyvät väärään osoitteeseen tai eivät saa lainkaan yhteyttä yritykseesi. Myös virheelliset aukioloajat saattavat aiheuttaa pettymyksen, kun yrityksesi ovet eivät aukenekaan esitettyjen tietojen mukaisesti.

Varmista oikeat tiedot ja näkyvyys myös muissa tärkeissä palveluissa

Googlen lisäksi asiakkaat etsivät yrityksiä ja palveluita myös useista muista hakupalveluista, kartta- ja navigointipalveluista, Facebookista ja Instagramista. Kaikilla näillä on merkitystä paitsi kyseisten palveluiden käyttäjille myös hakukoneille, jotka vertailevat jatkuvasti tietojen paikkansapitävyyttä ja yhdenmukaisuutta.

Yrityksesi oikeat, selkeästi kirjoitetut ja yhdenmukaiset tiedot, hakemistolistaukset sekä ulkoiset linkitykset parantavat yrityksesi asemaa merkittävästi paitsi asiakkaiden mielissä myös hakukoneissa.

Tällaisten tietojen tarkistaminen ja päivittäminen saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta kaiken muun markkinoinnin ja toiminnan rinnalla. Väärät tiedot saattavat kuitenkin aiheuttaa selvää haittaa sinulle ja yrityksellesi, joten kannattaa nähdä asian eteen vaivaa. 

Yrittäjä, toimi nyt ja varmista yrityksesi tietojen löydettävyys

Ota Google My Business -tili haltuusi ja päivitä yrityksesi tiedot myös muihin tärkeisiin palveluihin!

Jos aika on kortilla, me autamme mielellämme. Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot luotettavasti, näkyvästi ja ammattitaidolla kaikkiin käytetyimpiin palveluihin.

Tutustu Näkyvyyspakettiimme tästä!

 

#0100100yrittäjälle #yritystiedot #tiedotoikein #tiedotturvassa #näkyvyys #näkyvyyspaketti #googlemybusiness

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…