Yrittäjä, lisää tehoa markkinointiisi Google Display -mainonnalla

Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti, mistä Google Display -mainonnassa on kysymys ja mitä hyötyjä sen avulla voit saavuttaa.

Google Display -mainonnalla tavoitat asiakkaasi laajasti

Google Display –mainosverkosto tavoittaa yli 90 % suomalaisista internetin käyttäjistä. Verkostoon kuuluu yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa, videota ja sovellusta – suuria ja tunnettuja sivustoja kuten esimerkiksi YouTube, Gmail, The New York Times, MTV Uutiset ja Tori.fi.

Mainostamalla Googlen mainosverkostossa tavoitat potentiaaliset asiakkaasi silloin, kun he selailevat nettisivuja, Gmail-tiliään, Youtube-videoita tai käyttävät sovelluksia.

Voit kohdentaa mainontaasi tehokkaasti

Google Display –mainonnalla voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi jo ennen kuin ostotarve on herännyt ja vaihtoehtoja etsitään. Tällöin voit lisätä tietoisuutta yrityksestäsi ja kasvattaa sen tunnettuutta sekä ennen kaikkea lisätä potentiaalisten asiakkaiden kiinnostusta tarjoamiasi tuotteita ja palveluita kohtaan.

Voit kohdentaa mainontaa tarkasti; esimerkiksi haluamallesi kohderyhmälle, avainsanojen, sivustojen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Uudelleenmarkkinoinnilla (remarketing) voit muistuttaa jo aiemmin kotisivuillasi vierailleita

Suurella osalla kotisivukävijöistä asiointi jää syystä tai toisesta kesken. Jo ostopäätöstä harkinneita kannattaa muistuttaa ja houkutella takaisin ostoksille! Uudelleenmarkkinointi on mitä tehokkain keino houkutella jo kertaalleen kiinnostuneet asiakkaat takaisin kotisivuillesi.

Millaisia Google Display -mainokset ovat ja miten ne toteutetaan?

Display-mainoksiin – joita usein kutsutaan myös bannereiksi – sisällytetään huomion, erottuvuuden ja kiinnostuksen herättämiseksi houkuttelevien tekstien lisäksi myös kuvia ja logoja tai muita visuaalisia elementtejä.

Mainokset toteutetaan responsiivisesti: Google yhdistää ennalta määritellyt mainostekstit ja kuvamateriaalit aina kulloiseenkin tilanteeseen ja kokoon tehokkaimmalla ja sopivimmalla tavalla.

 • Tekstiominaisuuksien avulla voit tuoda paremmin esille palveluiden tai tuotteiden erilaisia ominaisuuksia.
 • Mainosten visuaalinen ilme pysyy aina eheänä ja mainosten informatiivisuus säilyy mainoksen mukautuessa erilaisiin mainoskokoihin.

Meillä mainonnan asiantuntijamme tutustuu toimialaasi, yritykseesi ja sen tuotteisiin sekä toteuttaa asiakkaitasi puhuttelevat ja houkuttelevat mainossisällöt.

Google Display -mainonta parantaa yrityksesi tunnettuutta, lisää kiinnostusta ja ohjaa suoraan verkkosivuillesi

Nähty mainos parantaa yrityksesi ja tuotteittesi tunnettuutta sekä lisää kiinnostusta ja ostohalukkuutta. Mainoksesta kiinnostunut asiakas ohjataan aina asiaan liittyvälle verkkosivullesi tutustumaan aiheeseen tarkemmin sekä ottamaan yhteyttä tai tekemään ostos tai ajanvaraus – riippuen yrityksesi ja sivustosi tavoitteista ja toteutuksesta!

Display-mainonnalla tehostat ja täydennät hakusanamainonnan vaikutusta

Hakusanamainonnalla varmistat, että alasi tuotteita, palveluita ja yrityksiä etsivät löytävät juuri sinun yrityksesi sivuille. Googlen mainosverkostossa liikennemäärät ovat jopa kymmenkertaiset verrattuna Googlen hakuun. Google Display -mainonnalla houkuttelet tehokkaasti lisää kiinnostuneita asiakkaita kotisivuillesi, jo ennen kuin he ovat edes etsimässä vaihtoehtoja!

Mitä se maksaa ja paljonko sillä saa?

Mainosnäyttöjen hinta vaihtelee yrityksen toimialasta, tavoitteista, kohderyhmästä ja kohdennuksista riippuen. Täsmällistä yleispätevää vastausta on siis mahdotonta sanoa.

Me toteutamme mainoskampanjoita alkaen 495 € / 3 kk. Tulosesimerkkejä asiakkaille toteuttamistamme kampanjoista:

 • kahden euron päivittäispanostuksella yli 100 000 mainosnäyttöä kuukaudessa
 • kolmen euron päivittäispanostuksella yli 250 000 mainosnäyttöä kuukaudessa

Mainonnan asiantuntijamme kertoo mielellään lisää juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivasta ratkaisusta! Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Autamme mielellämme

Aina aivan kaikkea ei kannata harjoitella alusta alkaen itse, vaan voi olla tehokkaampaa ostaa erityisosaamista vaativia palveluita osaavalta kumppanilta. Meiltä löytyy apua! Asiantuntijamme osaavat auttaa liiketoimintasi kasvattamisessa ja toteutamme kampanjasi ammattitaidolla suunnittelusta alkaen:

 1. Perehdymme huolella toimialaasi ja yritykseesi sekä määrittelemme tavoitteet ja budjetin kanssasi.
 2. Toteutamme mainonnan ammattitaitoisesti. Mainostesi suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat koulutetut ammattilaisemme. Kampanjasi on aina luotettavissa käsissä.
 3. Asiakkaanamme sinulla on oma yhteyshenkilö, joka pitää huolta sinusta. Tiedät aina, keneen voit olla yhteydessä.
 4. Seuraamme tuloksia aktiivisesti. Pidämme kampanjastasi ja sen budjetista huolta.
  Jos joku asia ei tunnu toimivan, reagoimme nopeasti.
 5. Raportoimme säännöllisesti. Saat kuukausittain raportin mainonnan tuloksista, jota voit käydä oman yhteyshenkilösi kanssa tarkemmin läpi.

Yhteistyö kanssamme on luotettavaa, nopeaa ja helppoa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö!

 

Ps. Huolehdi myös, että yrityksesi kotisivut ovat myyvät ja kaikilla laitteilla hyvin toimivat. Jos näin ei vielä ole, voimme toteuttaa helposti ja ripeästi yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat ja jotka löydetään.

 

#mainonta #displaymainonta #googledisplay #bannerimainonta #0100100yrittäjälle

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…