Luotettava buukkari palvelukseesi, ajanvarauspalvelu 24/7/365

Yhä useammin asiakkaina haluamme asioida, tehdä ostoksia, varata palveluita ja aikoja juuri silloin kun tarve herää ja meille itsellemme parhaiten sopii. Useimmiten haemme tietoa ja kartoitamme vaihtoehtoja ensin netistä.

Verkkolöydettävyyden ja hyvien kotisivujen merkitystä ei voi ylikorostaa. Kun ne ovat kunnossa, on asiakas löytänyt kotisivusi ja kiinnostunut palveluistasi. Silloin kannattaa napata heti kiinni ja tarjota asiakkaalle mahdollisuus tehdä varaus välittömästi suoraan kotisivuiltasi! Tähän suosittelemme ratkaisuksi ajanvarauspalvelua, aina valpasta ja tarkkaa ”buukkaria”.

 Ajanvarauspalvelu palvelee aina väsymättä asiakkaitasi

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tehdä ajanvarauksia, aina juuri silloin kun se heille parhaiten sopii.  Silloinkin kun sinä yrittäjänä palvelet muita asiakkaitasi tai keskityt muihin tärkeisiin tehtäviin, tai vaikkapa lomailet!

Ajanvarauspalvelu palvelee asiakkaitasi kotisivuillasi väsymättä, joka päivä kellon ympäri. Sen avulla asiakkaasi on aina helppo nähdä ja varata itselleen parhaiten sopivat ajat, juuri silloin kun hän haluaa sen tehdä. Palvelun avulla varmistat ettet menetä yhtään mahdollisuutta siksi, etteivät asiakkaasi tavoita sinua juuri haluamallaan hetkellä!

ajanvarauspalvelu kotisivuille 0100100

Ajanvaraus on asiakkaillesi helppoa ja selkeää

Asiakkaasi voi aina halutessaan tarkastella palveluillesi vapaita aikoja ja varata niistä itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun asiakkaasi on tehnyt varauksen, hänelle lähetetään varausvahvistus sähköpostiviestillä ja ajanvarauskalenterissa varatun palvelun mukainen aika muuttuu varatuksi.

Varaustiedot ja kalenterisi aina ajan tasalla

Asiakkaiden varaamat ajat näkyvät ajanvarauspalvelussa varattuna ja yrittäjänä näet varausten tarkemmat tiedot.

Voit synkronoida ajanvarauskalenterin oman sähköisen kalenterisi kanssa (iCal-muodossa, jota mm. Outlook sekä Googlen kalenteri tukevat).

Yrittäjän helppo käyttää ja ylläpitää

Perustamme ajanvarauspalvelun kotisivuillesi. Helppokäyttöisen työkalun avulla voit itse lisätä ja päivittää ajanvarauspalveluun tarjoamiasi palveluita (palvelun kuvaus, kesto ja hinta), palveluaikoja sekä tekijätietoja.

Esimerkkejä:

  • Autohuolto:
    • Ajanvarauspalveluun lisätään aukioloajat, tarjottavat palvelut (esimerkiksi öljynvaihto, kausihuolto, vuosi- ja määräaikaishuollot, katsastustarkistus, ilmastointihuolto,…) sekä kunkin palvelun kesto ja hinta.
    • Kun asiakas tekee varauksen hänelle sopivaan, vapaaseen aikaan öljynvaihtoa varten, varataan hänelle ajanvarauskalenterista sen keston mukainen aika ja asiakkaalle lähetetään varausvahvistus sähköpostitse. Yrityksessäsi käyttäjänne näkevät varauksen tiedot ajanvarauspalvelussa ja omassa sähköisessä kalenterissanne, mikäli synkronoitte sen ajanvarauspalvelun kanssa.
  • Kampaamo:
    • Ajanvarauspalveluun lisätään aukioloajat, tarjottavat palvelut (esimerkiksi pitkien hiusten tasausleikkaus, otsatukan leikkaus, hiusten leikkaus ja kuivaus, mallinmuutosleikkaus, tyvivärjäys, lyhyiden hiusten värjäys, pitkien hiusten värjäys,…) sekä tekijät (Maija, Maikki, Matti, Miska).
    • Kun asiakas tekee varauksen Maijalle pitkien hiusten tasausleikkaukseen hänelle sopivaan, vapaaseen aikaan, varataan hänelle ajanvarauskalenterista Maijalle kyseisen työn keston mukainen aika ja asiakkaalle lähetetään varausvahvistus sähköpostitse. Yrityksessäsi käyttäjänne näkevät varauksen tiedot ajanvarauspalvelussa ja omassa sähköisessä kalenterissanne, mikäli synkronoitte sen ajanvarauspalvelun kanssa.

”Ajanvarauspalvelu on erittäin kätevä mm. autohuolloille ja katsastuksille, kampaamoille, kauneus- ja terveysalan yrityksille, ravintoloille pöytävarauksiin sekä harrastustuntien, tilojen tai mökkien varauksiin. 

Perustamme ajanvarauspalvelun kotisivuillesi. Opastamme miten voit itse helposti täydentää ja päivittää ajanvarauspalvelua palvelutarjoamasi, aukioloaikojesi ja tekijöiden mukaisesti.

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, aloita täältä!

 

#ajanvaraus #ajanvaraukset #nettiajanvaraus #ajanvarausjärjestelmä #ajanvaraaja #ajanvarauspalvelu #ajanvarauskalenteri #buukkauspalvelu #buukkari

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…