Uhkasta upeaksi mahdollisuudeksi – kiitos vuosi 2021!

Nyt on kyllä pakko todeta, että olipahan vuosi! 

Elimme todeksi uuden normaalin ja hienosti siitä selvittiin. 0100100-palvelut vahvisti asemaansa digitaalisten markkinointiratkaisujen tarjoajana suomalaisille pk-yrityksille. Liikevaihtomme  kasvoi viime vuodesta – ja niin se on tehnyt jo neljä vuotta putkeen. Edelleen meillä on kaikki syyt uskoa, että sama ja reippaampikin kasvu jatkuu myös ensi vuonna. 

Vauhti on ollut kaikilla rintamilla rivakkaa. Tänä vuonna olemme ottaneet käyttöön tehokkaammat työkalut mainonnan tuottamiseen ja tiivistäneet entisestään yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Näiden toimenpiteiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaampia markkinoinnin ratkaisuja, jotka auttavat myös heidän liiketoimintaansa kasvamaan.

Entistä parempien palveluiden lisäksi meille on tärkeää pitää huolta siitä, että hinnoittelumme ja palvelutasomme säilyvät yrittäjäystävällisinä. Me tiedämme, että kun asiakkaamme menestyvät, mekin menestymme.

Pidämme asiakkaistamme huolta

Yksi menestyksemme salaisuus on arvatenkin se, että jokaisella asiakkaallamme on yksi ja oma yhteyshenkilö sekä myynnissä että mainostuotannossa. Hoidamme asiakkaitamme huolella kaikissa asiakassuhteen vaiheissa. 

Olemme tänä vuonna panostaneet voimakkaasti uusasiakashankintaan ja onnistuneet siinä hyvin. Vuonna 2021 asiakaskuntaamme onkin liittynyt runsaasti uusia asiakkaita.

Jokainen päivä on merkityksellinen

En väsy ikinä olemaan kiitollinen työyhteisöstä, jossa saan työskennellä.  Etätyö alkaa olla jo aika väsynyt aihe ja oikeastaan arkipäivääkin. Se ei ole kuitenkaan etäännyttänyt 0100100-perhettämme, vaan voimme hyvin. 

Silti ei voi kieltää, etteikö olisi ollut sykähdyttävää kokoontua yhteen ja nähdä kollegoita syyskuisessa kick-offissamme Kangasalla. Yhteisen päivämme teemana oli ”Every Day Counts” tarkoittaen, että teemme joka päivä parhaamme ja jokaisesta päivästä merkityksellisen. Sama ajatus tulee olemaan myös kantavana ajatuksena vuonna 2022.

Kohta suljetaan tämä vuosi ja siirrytään seuraavaan. Se tuo tullessaan varmasti paljon hyviä asioita eikä vähäisimpänä tiiviimmän yhteistyön muiden Eniro-maiden eli Ruotsin, Norjan ja Tanskan kanssa. Tälläkin hetkellä meillä on hyvähenkistä kisailua eri myyntiorganisaatioiden välillä. Ja olisi valheellista väittää, etteikö etenkin ruotsalaisten voittaminen tunnu aina yhtä makealta.

Mutta jo tässä kohtaa lausumme: kiitos vuosi 2021, olit meille hyvä.

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta jokaiselle!

Elisa Lindroos
Liiketoimintajohtaja 0100100-yrityspalveluissa

Haluatko tietää lisää palveluistamme yrityksille? Ota yhteyttä vaikka heti, niin jutellaan!

#0100100yrittajalle #digitaalinenmarkkinointi #myynti

 

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…