Eniro-konsernin tuki vahvana osana digimyynnin kenttää

Marketing Partner -liiketoimintamme vahvistaa konserniyhteistyötä Eniro Group -konserniin vuonna 2020, joka mahdollistaa entistä laajemman osaamisen ja monipuoliset resurssit digimyynnin tiimimme käyttöön Suomessa.

Kuluneena vuotena Marketing Partner liiketoimintamme on tehnyt mittavaa yhteistyötä pohjoismaiden kollegoidemme kanssa, jonka myötä konserniyhteistyön laajentaminen käy kuin luonnostaan. Tässä kohtaa osa teistä voi ajatella, että sieltähän sitten satelee suorat ohjeet toiminnallemme. Näin asia ei luonnollisestikaan ole.

Konsernin tuki vankan ja omatoimisen tekemisemme taustalla auttaa meitä ainoastaan monipuolistamaan päivittäistä tekemistämme. Yhteistyön seurauksena olemme saaneet mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja jakamaan parhaita käytäntöjä nyt ja tulevaisuudessa. Sanoisin, että melko ainutlaatuista!

Mitä konsernin tuki sitten konkreettisesti on?

Käytännössä Eniro-konsernin tuki näkyy materiaalien tuottamisessa yhteisille markkinoille. Eniro-konsernilta löytyy myös hyvää osaamista esimerkiksi liidien tuottamiseen, joka tulee luonnollisesti vahvistamaan tekemistämme. Myös järjestelmien, tuoteportfolion ja prosessien kehittämisessä ja ylläpidossa saamme jatkossa entistä tiiviimpää tukea emoyhtiöltä. Tuki Eniro-konsernista heijastuu myös yhteistyösopimuksiin, sillä konsernin isompien volyymien vuoksi niitä pystytään toteuttamaan ulkopuolisten kumppanien kanssa paremmin ehdoin.

Markkinat meillä ja pohjoismaissa ovat toki hyvin erilaisia, mikä edistää sitä, että tiiviistä konserniyhteistyöstä huolimatta saamme myös toimia kentällämme omina itsenämme sulloutumatta täysin samaan muottiin. Liiketoiminta kulkee luonnollisesti eri vaiheissa eri puolilla toimintakenttäämme, jonka vuoksi lokaaleille ratkaisuille pidetään tilaa jatkossakin.

Kaiken konsernilta saamamme tuen lisäksi olemme saaneet digimyynnin tiimiimme liudan uusia pohjoismaisia työkavereita, joilla on samanlaisia mahdollisuuksia ja haasteita, kuin meillä. Sparrailu puolin ja toisin on osa arkeamme nyt ja tulevaisuudessa. Osana isompaa kokonaisuutta olemme päässeet aitiopaikalle tutustumaan syvemmin pohjoismaiseen markkinaan ja digitaalisten palveluiden myymiseen siellä. Tulevaisuudessa yhteistyö vain tiivistyy ja innolla odotamme, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan.

Mitä konserniyhteistyö tarjoaa digimyynnin tiimin uusille tulokkaille?

Mahdollisuuksia ja monipuolisuutta – tutustumista kansainväliseen markkinaan ja mahdollisuuden hyödyntää uusia ja freshejä ideoita palveluidemme myymisessä. Tämä siis vain kiteytettynä yhteistyömme ja toimintamme monipuolisuudesta. Valmiiksi laadukas koulutuksemme uusille työntekijöille sisältää jatkossa entistä kattavammin kokonaiskuvan monipuolisista markkinoistamme sekä se huomioi konsernin tuomat laajat mahdollisuudet uuden omaksumiseen.

Miten on, olisiko sinulla kenties palavaa intohimoa palveluidemme, kuten Googlen, Facebookin tai kotisivuratkaisujen myymiseen pienille ja keskisuurille yrityksille Suomessa? Meillä hurtti huumori ja hullutkin ideat jaetaan ja yhdessä pohditaan, kannattaako niihin tarttua vai jättää kahvipöytäkeskusteluja rikastuttamaan. Persoonat loistavat ja kaveria autetaan!

Mikäli meininki kuulostaa mukaan hyppäämisen arvoiselta, tutustu digimyynnin tiimimme kulttuuriin ja tule inspiroitumaan kanssamme. Olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kirjoittaja: Henna Sjögren/ Eniro Finlandin rekrytointiasiantuntija

#yhteistyö #digitaalisetpalvelut #markkinointiratkaisut #digimyynti #myynti #0100100turku #0100100tampere #0100100 #konserniyhteistyö #ratkaisymyynti #myynnintehtävät

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…