Rakennus Arela Oy

Rakennus Arela Oy

Rakennus Arela Oy tarjoaa ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla. Toteutamme kaikki rakennus- ja remontointityöt suurella ammattiylpeydellä yli 10 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yrityksetkin. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen työnjälkeen, koska haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä.

Vuoden 2021 alussa halusimme uudet, toimivat sivut. 0100100:sta oltiin yhteydessä meihin, ja yhteyshenkilömme Tarja sai minut vakuuttuneeksi, että 0100100:n kotisivujen uusiminen olisi helppoa.

Meille asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. On ollut kiva huomata, että myös 0100100:ssa pelataan samoilla arvoilla.

Kotisivujen valmistuttua aloitimme Google Display -mainonnan, jolla varmistamme yrityksemme näkyvyyden laajassa verkostossa, johon kuuluu mm. uutissivustoja, viihdesivustoja ja blogeja. Tavoitteena on ollut puhtaasti brändin rakennus, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä mainontamme tuloksiin. Näyttöjen lisäksi olemme saaneet Display- mainonnan kautta sekä kävijöitä kotisivuillemme että uusia asiakkaita.

Olen ollut 0100100:n ja yhteyshenkilömme Tarjan toimintaan enemmän kuin tyytyväinen. Tarja on ammattitaitoinen huippu-tyyppi, joka kertoo minulle aina suoraan, mikä toimii ja mikä ei. Hän pitää huolta, että minä ymmärrän raporttien myötä, mitä mainonnassa tapahtuu. Tarjaan on helppo olla yhteydessä, jos minulle tulee kysyttävää tai muutettavaa mainontaan tai kotisivuihin liittyen.

Voin suositella 0100100:aa myös muille yrittäjille.

 

Wili-Valtteri Arela, toimitusjohtaja

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…