Mipa Consulting OY

Mipa Consulting OY www.kaivaus.fi

Olemme rehti kotimainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1994. Hoidamme kiinteistöjen, pientalojen ja rivitaloyhtiöiden salaojitukset ja sadevesijärjestelmät. Toimialueemme on Keski-Suomi, Päijät-Häme ja Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Uusimaa ja Satakunta, mutta estettä ei ole lähteä urakkaan pidempäänkin matkaan.

Olen hyvä kaivamaan salaojia, mutta digitaalisen markkinoinnin koukerot olen jättänyt muitten murheiksi. Tiina oli yhteydessä 0100100:sta ja kertoi, ettei minun tarvitsekaan näihin koukeroihin sotkeutua, vaan hän tietää, missä ja miten meidän tulee olla esillä.

Tiina vakuutti, että oikeat ratkaisut saavat aikaan haluamaamme kysyntää, ja aloitimmekin Google-hakumainonnan ja Google Display -mainonnan. Hakumainonnalla tavoittelemme niitä asiakkaita, jotka ovat jo hakemassa salaojaurakkaan yhteistyökumppania. Display-mainonnalla taas tuomme nimeämme tutuksi. Samalla kiinnitimme huomiota myös muuhun löydettävyyteemme, koska kilpailua alallamme on paljon ja yrityksemme löytyminen potentiaalisille asiakkaille on tärkeää. Tästä syystä mainonnan lisäksi laitoimme kuntoon myös löydettävyytemme 0100100:n Näkyvyyspaketilla.

Tiinan vakuuttelut eivät olleet tyhjiä. Kysyntä kasvoi.

Suhtaudun itse kriittisesti myyjien hehkutuksiin ja lupauksiin, mutta Tiinaan voin luottaa: se mitä Tiina on sanonut, on pitänyt paikkansa.

Mikko Tissari

Yrittäjä

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…