Kokemäen Muistokivi

Olemme asiakkaidemme tukena ja toiveiden kuuntelijana silloin, kun poisnukkuneelle läheiselle halutaan laadukas, aikaa kestävä muistomerkki. Kokemäen Muistokiven hautakivet suunnitellaan ja valmistetaan kiviammattilaisen toimesta, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen muistomerkin.

Olen toiminut yrittäjänä Kokemäen Muistokivessä parin vuoden ajan ja tuoreena yrittäjänä olen jonkin verran kokeillut erilaisia mainoskanavia. Olen myös huomannut, että huonosti tehty digimarkkinointi tuhlaa vain hermoja ja rahaa.

Olin aluksi skeptinen, miten niin isolla yrityksellä kuin 0100100 on aikaa ja intressiä panostaa tällaiseen pieneen yrittäjään. Ilokseni ja yllätyksekseni skeptisyyteni karisi pian jutellessani yhteyshenkilömme Tiinan kanssa. Huomasin, että hän pääsi todella hyvin sisään yritystoimintaamme. Hän kuunteli meitä ja minulle tuli tunne, että hän oikeasti ymmärsi mitä tarvitsemme. Ensimmäistä kertaa markkinointiamme alettiin rakentaa suunnitelmallisesti ja konkreettisesti.

0100100:n tekemä Google Ads -hakumainonta on selkeästi tuonut meille uusia yhteydenottoja.

Erityisen tyytyväinen olen omaan yhteyshenkilöömme Tiinaan, joka pitää minut aina ajan tasalla kampanjastamme. Tunnen, että meistä pidetään aidosti huolta. Tämän vuoksi voinkin suositella 0100100:aa yhteistyökumppaniksi myös muille yrittäjille.

 

Tomi Utriainen

Yrittäjä

Kokemäen Muistokivi

Jaa julkaisu:

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…