0100100.fi -sivujen yleiset ehdot ja tietosuoja

Eniro Finland (0100100) julkaisee tämän sivuston sisältämän materiaalin tarkoituksenaan antaa tietoa 0100100 tuotteista ja palveluista.

Vierailemalla sivuillamme ja käyttämällä sivustoa osoitat hyväksyväsi alla eritellyt ehdot. Jos et hyväksy ehtoja, sinun tulee poistua sivuiltamme.

Aineettomat oikeudet

0100100 omistaa tämän sivuston sekä sivujen sisällön tekijänoikeudellisen suojan (©). Kaikki sivuilla mainitut tuotenimet, yritysten nimet, logotyypit ja tavaramerkit ovat joko Eniro-konsernin, 0100100:n, 0100100:lle lisenssin antaneen yrityksen tai yhteistyökumppanin omaisuutta. Tämän sivuston sisällön käyttö on sallittu ainoastaan näiden ehtojen mukaisesti tai 0100100:n kirjallisella luvalla.

Sivujen käyttäjillä on oikeus lukea, kopioida ja tulostaa yksityiskäyttöön näiden sivujen sisältöä osittain tai kokonaisuudessaan. Sisällön levittäminen ei ole sallittua ilman 0100100:n kirjallista lupaa. Tekijänoikeusilmoitusta ei saa poistaa materiaalista. Tiedon vääristely on kiellettyä. Kaikenlainen käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä. Lehdistötiedotteita tms. saa kuitenkin käyttää julkiseen viestintään sillä ehdolla, että tiedon lähde julkaistaan. Kaikki kuvamateriaalin käyttö on maksutonta ja se on sallittua tiedotusvälineille.

Tämän sivuston sisällön ja tietojen käyttö ja levittäminen näiden ehtojen vastaisesti, tai muulla tavoin Suomen tai muiden maiden lakien vastaisesti, voi johtaa oikeudellisiin toimiin.

Ulkoiset linkit

Sivusto sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille. Näitä linkkejä tulee pitää ainoastaan tarjoamanamme palveluna. Osa näistä sivustoista on ulkopuolisten yritysten sivuja. 0100100 ei pysty vaikuttamaan näihin sivuihin eikä voi vastata tällaisten sivustojen sisällöstä tai mahdollisista tuotteista ja palveluista, joita näillä sivuilla tarjotaan. Linkki tällaisille sivuille ei merkitse sitä, että 0100100 tukee sivustolla tarjottuja tuotteita tai palveluja. Käyttäjän tulee tarkistaa näiden muiden sivustojen käyttöehdot.

0100100.fi-sivujen käyttötarkoitus ja tiettyjä vastuukysymyksiä

Sivuston tarkoituksena on ainoastaan tiedon antaminen. Sivuilla oleva tieto on yleisluontoista, eikä sitä tule käyttää ainoana perusteena päätöksille tärkeissä asioissa. 0100100 työskentelee jatkuvasti pitääkseen sivuston tiedot oikeina, täydellisinä ja ajantasaisina. On kuitenkin mahdollista, että sivuilla esiintyy virheellistä tietoa kirjoitusvirheiden, ulkoisen vaikutuksen tai teknisten ongelmien takia. Tämä merkitsee sitä, että 0100100 ei voi taata tai ottaa vastuuta siitä, että tieto on oikeaa, täydellistä ja ajantasaista.

Näillä sivuilla olevat tiedot ovat käytettävissä sellaisenaan, eikä niihin liity mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tietojen saatavuuden, tarkkuuden, luotettavuuden, sisällön tai muun asian osalta. 0100100 ei ota vastuuta mistään suorista tai epäsuorista vahingoista tai seurannaisvaikutuksista, joita voi ilmetä sivustolla tai siltä linkitetyillä sivuilla olevien tietojen käytön tai väärinkäytön takia.

Tiedon haku tai tiedostojen lataaminen tältä sivustolta tai siltä linkitetyiltä sivuilta tapahtuu omalla riskillä ja omalla vastuulla. Sivujen käyttäjä on yksin vastuussa näiltä sivuilta tapahtuvan tiedostojen latauksen yhteydessä mahdollisesti tietojärjestelmille aiheutuvista vahingoista tai vaikutuksista.

Joissain maissa voi olla voimassa lainsäädäntöä, joiden mukaan ei voida olla antamatta tiettyjä takuita tai ei voida rajoittaa vastuuta. 0100100:n vastuu tällaisissa tapauksissa on niin rajallinen kuin sovellettavan lain mukaan on mahdollista.

Tietosuojakäytäntö

Voit tutustua tietosuojakäytäntöön tarkemmin täällä.

Muuta

0100100 voi koska tahansa muuttaa näitä ehtoja.
0100100 pidättää itsellään oikeuden muuttaa sivuston sisältöä koska tahansa.

Lue myös

Tampereen Kauneusateljé

Referenssi Tampereen Kauneusateljé on kauneudenhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien…