HELPOTA KULUTTAJAA OSTOPÄÄTÖKSEN TEKEMISESSÄ

Zeckit-selvitys on yrityksesi tuoteseloste, joka lisää läpinäkyvyyttä ja helpottaa asiakkaita ostopäätösten tekemisessä.

ZECKIT-SELVITYS

0100100-palveluiden avulla suomalaiset kuluttajat löytävät paikalliset yritykset, tuotteet ja palvelut, juuri silloin kun niille on tarvetta. Helpotamme kuluttajien ostopäätöksen tekoa tarjoamalla 0100100-hakupalvelussa kumppanimme Vastuu Group Oy:n tuottamat Zeckit-selvitysten tiedot. Yrityksille yhteistyömme tarjoaa lisää mahdollisuuksia erottua edukseen!

0100100 tarjoaa asiakkaillesi Zeckit-selvityksen

0100100.fi-sivulla julkaistava Zeckit-selvitys on yrityksesi tuoteseloste, joka lisää läpinäkyvyyttä ja helpottaa asiakkaita ostopäätösten tekemisessä. Kumppanimme Vastuu Group Oy:n tarjoama palvelu auttaa sinua osoittamaan, että yhteiskunnalliset vastuut ja asiakkaidesi palaute ovat yrityksellesi tärkeitä.

Zeckit-yritysesitteellä saat lisänäkyvyyttä

Zeckit on Vastuu Groupin yritystietopalvelu ja -haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset taustatietoineen ja asiakasarvioineen. Kun ostat meiltä 0100100 yrittäjälle -palvelun Näkyvyyspaketin mukana Zeckit-yritysesitteen, voit sen avulla kertoa asiakkaillesi tarkemmin yrityksestäsi. Sähköinen esite tarjoaa kätevän markkinointivälineen, jossa voit tuoda esille yrityksesi tuotteita tai palveluja kuvien ja tekstien avulla. Se on helppo liittää kotisivulle tai lähettää linkkinä asiakkaan sähköpostiin.

Zeckit yritysesite -palvelun sisältö:

• Sähköinen esite
• Yrityksen logo ja kuvaus omaan profiiliin Zeckit-palvelussa
• Hakusanoja ja toimipaikkoja, jotka parantavat löydettävyyttä koko Zeckit-verkostossa

Hinta

210 €
+ alv / 12 kk

(Palvelu on ostettavissa vain Näkyvyyspaketin yhteyteen.)

Erotu eduksesi, liity Luotettavaksi Kumppaniksi

Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani –palvelu on helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon. Luotettava Kumppani -logo kertoo, että yritys on antanut luvan tarkastaa tilaajavastuulain mukaiset tiedot ja että velvoitteet ovat kunnossa. Tällöin Zeckit-selvityksen tulkinta on paras mahdollinen. Tämä kannattaa näyttää asiakkaille ja hyödyntää markkinoinnissa.

Luotettava Kumppani -palvelun avulla:

– Osoitat olevasi rehti yritys

– Vältyt aikaa vievältä todistusten toimittamiselta

– Erotut eduksesi tarjouskilpailuissa

– Saat käyttöösi Luotettava Kumppani -logon, jota voit hyödyntää kaikessa viestinnässä.

Tutustu ja liity Luotettava Kumppani -palveluun tästä

Luotettava Kumppani -logo

TOTEUTETAAN YHDESSÄ YRITYKSELLESI SOPIVA RATKAISU.

Ammattitaitomme on käytettävissäsi.

  • Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

Eniro Finland

Palvelut tarjoaa Eniro Finland, joka on osa
Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.