Usein kysyttyä kotisivuista

 • Miksi yrityksellä pitää olla kotisivut?
  Ihmiset etsivät lähes kaikkea ensin netistä. Siksi kotisivut ovat verraton asiakaspalvelukanava, joka jakaa tietoa kellon ympäri. Kotisivut ovat paikka, johon asiakkaasi ohjataan Googlen hakutuloksista. Hyvät kotisivut vahvistavat myös uskottavuutta ja luotettavuutta. Voisi sanoa, että yritystä ei ole olemassa, jos se ei ole netissä.
 • Minulla ei ole vielä omaa domainia. Voinko silti saada verkkosivut?
  Jos sinulla ei ole verkkotunnusta, rekisteröimme tunnuksen puolestasi. Mikäli sinulla on verkkotunnus, autamme verkkotunnuksen siirtoon liittyvissä asioissa. Verkkotunnus voi olla joko fi- tai com-päätteinen. Kaikkiin kotisivupaketteihimme sisältyy 1–5 sähköpostilaatikkoa, tarvittaessa niitä on saatavilla lisää.
 • Millainen on hyvä osoite?
  Autamme sinua hyvän verkkotunnuksen eli domainin valinnassa. Kannattaa valita selkeä verkko-osoite, joka on helppo muistaa ja kuvaa yritystäsi. Aina sen ei tarvitse kuitenkaan olla yrityksen virallinen nimi. Järkevä osoite jää mieleen ja auttaa myös hakukoneoptimoinnissa. Esimerkiksi www.putkimiestampere.fi on selkeästi parempi kuin vaikkapa www.koti.soon.tuubipaja.com/­putkimies_kokkonen.
 • Toimivatko kotisivut myös kännykällä?
  Kyllä. Varmistamme ja testaamme, että sivut toimivat hyvin myös mobiililaitteilla. Se onkin tärkeää, sillä yli 50 % nettihauista tehdään mobiilin kautta.
 • Mitä eroa on kotisivuilla ja verkkopalvelulla?
  Ei käytännössä mitään. Mutta rakkaalla lapsella on monta nimeä: nettisivut, webbisaitti, verkkopalvelu, www-sivut, kotisivut jne. Meidän tuotepaketeissamme puhutaan kotisivuista selvyyden ja tuttuuden vuoksi.
 • Mitä tarkoittaa, että nettisivut on suojattu?
  Asennamme rakentamiemme kotisivujen yhteyteen palvelimelle aina SSL-sertifikaatin, joka varmistaa suojatun yhteyden sivustosi ja sen käyttäjien välille. SSL (Secure Sockets Layer) on tavallaan koodi, jonka avulla sivusto todistaa olevansa se, mikä se sanoo olevansa. Suojauksella on myös merkitystä löydettävyyden kannalta: esimerkiksi maailman suosituin selain Google Chrome varoittaa suojaamattomista sivuista, ja Googlen hakutuloksissa sijoitus on huonompi ilman sertifikaattia.
 • Millaista sisältöä kotisivuille kannattaa laittaa?
  Suunnittele sivujesi sisältö niin, että se kiinnostaa asiakastasi mutta on myös hakukoneet huomioivaa. Kerro siis tuotteista ja palvelusta selkeästi mutta monipuolisesti käyttämällä tärkeitä alaasi ja palveluihisi liittyviä avainsanoja. Jo heti etusivulla on hyvä olla kuvaus siitä, mitä tarjoat ja kenelle, miksi yrityksesi tarjoama palvelu on verrattoman hyvä ja miten sen saa. Hyvää palvelemista onkin kertoa yhteystiedot kaikilla sivuilla ja lisätä esimerkiksi soittolinkki, jolla asiakkaasi voi ottaa yhteyttä yhdellä klikkauksella. Yhteyshenkilösi auttaa sinua hyvän sisällön tuottamisessa, ja teemme myyvät ja selkeät tekstit haastattelun ja hakusanalistauksen perusteella.
 • Miten Google löytää kotisivuni?
  Kun rakennamme kotisivut, varmistamme niiden hakukonelöydettävyyden. Tällöin otsikoissa ja teksteissä sekä koodissa olevissa metatiedoissa on relevanttia sisältöä, jonka Google löytää ja jota se arvostaa hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin (SEO, Search Engine Optimization) tavoitteena on yleensä saada nettisivut Googlen hakutulosten kärkeen ja houkutella hakutuloksien katsojat valitsemaan kyseisen sivuston. Kun sivut ovat valmiit, voimme toteuttaa myös tehokkaat Google-kampanjat (hakukonemarkkinointi, SEM, Search Engine Marketing). Silloin sivusi nousevat hakutulosten kärkeen maksettuina mainoksina.
 • Voinko itse päivittää sivujani?
  Voit itse päivittää sivuja ja tehdä korjauksia helppokäyttöisellä työkalulla. Toki myös hoidamme sivuston päivitykset asiakkaan tarpeen mukaan joustavasti ja nopeasti. Sinulla on sitä varten oma nimetty yhteyshenkilö, joka aidosti pitää huolta asiakkuudestasi. Omaa webmasteria et siis tarvitse.
 • Ajattelin ryhtyä kirjoittamaan blogia. Voiko sen liittää sivuihini?
  Onnistuu. Laajempiin kotisivupaketteihimme kuuluu helppokäyttöinen blogi-liitännäinen. Kysy tästä lisää yhteyshenkilöltäsi.
 • Minulla on jo nettisivut. Miksi valitsisin 0100100:n palvelun?
  Kun haluat parantaa ja laajentaa näkyvyyttäsi, me autamme sinua siinä. Kotisivujen toimivuuteen vaikuttavat monet asiat, esimerkiksi hakukoneoptimointi, sisältöjen hyvä suunnittelu ja visuaalisuus sekä se, että ne näyttävät hyvältä ja toimivat hyvin myös mobiililaitteilla. Meillä jokaisen ratkaisun suunnittelee ja toteuttaa aina koulutettu ammattilainen, ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Asiakkaana sinulla on aina oma nimetty yhteyshenkilö, joka huolehtii sinusta.
 • Kuinka kauan sivujen rakentaminen kestää?
  Kun otat meihin yhteyttä näiden sivujen yhteydenottolomakkeella, soitamme sinulle mahdollisimman pian. Kun kaikki sovitut tiedot on kerätty ja yhteyshenkilösi on haastatellut sinua, alkaa kotisivujen tuotanto. Se kestää yleensä viikosta kuukauteen riippuen sivuston laajuudesta ja asiakkaan toiveista sivujen suhteen.
 • Tarvitsen myös toisen sähköpostin. Kuuluuko se pakettiin?
  0100100 Yrityssivuun kuuluu yksi sähköposti, 0100100 Kotisivuihin viisi. Voit ostaa haluamasi määrän lisäsähköpostilaatikoita.

Onko mielessä vielä jotain kysyttävää? Lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä ja
kerromme lisää.

Kotisivupaketit ja hinnat – Valitse sinulle sopivin

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat toimivat nettisivut. Näistä löydät varmasti
yrityksellesi sopivimman. Voit myös kysyä meiltä lisää. Palvelemme mielellämme.

xssmlxlkotisivut xs-xl
Räätälöidyt ja näyttävät kotisivut yrityksellesi
Välilehtiä12-34-56-89-121-12
Verkkotunnus
Sähköpostilaatikko5
Räätälöity ilme
Perustamismaksu390 €690 €990 €1290 €1690 €390 - 1690 €
Ylläpito / kk 30 €30 €30 €30 €30 €30 €
1. vuosi yhteensä750 €1050 €1350 €1650 €2050 €750 - 2050 €
2. vuosi yhteensä360 €360 €360 €360 €360 €360 €