HELPOTA KULUTTAJAA OSTOPÄÄTÖKSEN TEKEMISESSÄ

Zeckit-selvitys on yrityksesi tuoteseloste, joka lisää läpinäkyvyyttä ja helpottaa asiakkaita ostopäätösten tekemisessä.

ZECKIT-SELVITYS

0100100-palveluiden avulla suomalaiset kuluttajat löytävät paikalliset yritykset, tuotteet ja palvelut, juuri silloin kun niille on tarvetta. Helpotamme kuluttajien ostopäätöksen tekoa tarjoamalla 0100100-hakupalvelussa kumppanimme Suomen Tilaajavastuu Oy:n tuottamat Zeckit-selvitysten tiedot. Yrityksille yhteistyömme tarjoaa lisää mahdollisuuksia erottua edukseen!

0100100 Mediaratkaisut tarjoavat
asiakkaillesi Zeckit-selvityksen

0100100.fi-sivulla julkaistava Zeckit-selvitys on yrityksesi tuoteseloste, joka lisää läpinäkyvyyttä ja helpottaa asiakkaita ostopäätösten tekemisessä. Kumppanimme Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoama palvelu auttaa sinua osoittamaan, että yhteiskunnalliset vastuut ja asiakkaidesi palaute ovat yrityksellesi tärkeitä.

0100100 Mediaratkaisuun lisänäkyvyyttä ja sähköinen esite Zeckit Activella

Voit valita Zeckit Active -palvelun sisältävän 0100100 Mediaratkaisun, jonka avulla voit kertoa asiakkaillesi tarkemmin yrityksestäsi pakettiin kuuluvalla sähköisellä esitteellä. Esite tarjoaa kätevän markkinointivälineen, jossa voit tuoda esille yrityksesi tuotteita tai palveluja kuvien ja tekstien avulla. Se on helppo liittää kotisivulle tai lähettää linkkinä asiakkaan sähköpostiin.
Zeckit Active -palvelun sisältävän 0100100 Mediaratkaisun ostaneet yritykset saavat sähköisen esitteen lisäksi yrityksen logon ja kuvauksen yrityksensä profiiliin Zeckit-palveluun, sekä hakusanoja ja toimipaikkoja, jotka parantavat yrityksen löydettävyyttä koko Zeckit-verkostossa.

Erotu eduksesi, liity Luotettavaksi Kumppaniksi

Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani –palvelu on helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon. Luotettava Kumppani -logo kertoo, että yritys on antanut luvan tarkastaa tilaajavastuulain mukaiset tiedot ja että velvoitteet ovat kunnossa. Tällöin Zeckit-selvityksen tulkinta on paras mahdollinen. Tämä kannattaa näyttää asiakkaille ja hyödyntää markkinoinnissa.

Luotettava Kumppani -palvelun avulla:

– Osoitat olevasi rehti yritys

– Vältyt aikaa vievältä todistusten toimittamiselta

– Erotut eduksesi tarjouskilpailuissa

– Saat käyttöösi Luotettava Kumppani -logon, jota voit hyödyntää kaikessa viestinnässä.

Tutustu ja liity Luotettava Kumppani -palveluun tästä

TOTEUTETAAN YHDESSÄ YRITYKSELLESI SOPIVA MEDIARATKAISU.

Ammattitaitomme on käytettävissäsi.

  • Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojakäytäntö-sivulta.

YRITYSTIEDOT

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab (Sentraali), joka on osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.

0100100 – sieltä löytyy kaikki. 0100100 on suomalaisten elämää helpottava paikallinen hakupalvelu, josta löytyy helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla ja klikkaamalla netistä joka päivä 24/7. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja.

Hoidamme myös asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä on jo noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätiedot:More information

HYVÄKSY