TIEDÄTKÖ
YRITYKSESI TILANTEEN?

Pidä yrityksesi tiedot aina ajan tasalla.

MILTÄ YRITYKSESI NÄYTTÄÄ VERKOSSA NYT?

Netcheckin avulla yrityksesi tiedot löytyvät samanlaisina kaikista palvelun kanavista ja hakemistoista. Päivität muutokset yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin, kuten Googleen ja Facebookiin. Kun yrityksesi tiedot löytyvät yhdenmukaisina eri kanavista, vahvistuu yrityksesi asema paitsi asiakkaidesi mielessä, myös hakukoneiden tuloksissa. Kattavat yritystiedot navigointi- ja karttapalveluissa tuovat asiakkaat luoksesi. Asiantuntijamme avulla palvelun käyttöönotto sujuu helposti ja nopeasti.

Netcheck yrityksellesi alkaen

295* €
/vuosi + alv

(*0100100 Mediaratkaisun yhteydessä)
Sopimusehdot

PALVELUT

Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin. Verkostoomme kuuluvia palveluita ovat mm. Google, Facebook, Instagram ja Uber.

TARKISTUTA YRITYKSESI VERKKONÄKYVYYS.

Tilaa tiedot yrityksesi verkkonäkyvyydestä käytetyimmissä kanavissa. Autamme myös hallitsemaan ja päivittämään tietojasi kerralla.

  • *) Jättämällä yhteystietoni annan suostumuksen siihen, että 0100100/Sentraali voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista ja palveluista. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojalauseke-sivulta.

YRITYSTIEDOT

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab (Sentraali), joka on osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.

0100100 – sieltä löytyy kaikki. 0100100 on suomalaisten elämää helpottava paikallinen hakupalvelu, josta löytyy helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla ja klikkaamalla netistä joka päivä 24/7. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja.

Hoidamme myös asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä on jo noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätiedot:More information

HYVÄKSY