TIEDÄTKÖ
YRITYKSESI TILANTEEN?

Pidä yrityksesi tiedot aina ajan tasalla.

MILTÄ YRITYKSESI NÄYTTÄÄ VERKOSSA NYT?

Netcheckin avulla yrityksesi tiedot löytyvät samanlaisina kaikista palvelun kanavista ja hakemistoista. Päivität muutokset yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin, kuten Googleen ja Facebookiin. Kun yrityksesi tiedot löytyvät yhdenmukaisina eri kanavista, vahvistuu yrityksesi asema paitsi asiakkaidesi mielessä, myös hakukoneiden tuloksissa. Kattavat yritystiedot navigointi- ja karttapalveluissa tuovat asiakkaat luoksesi. Asiantuntijamme avulla palvelun käyttöönotto sujuu helposti ja nopeasti.

Netcheck yrityksellesi alkaen

295* €
/vuosi + alv

(*0100100 Mediaratkaisun yhteydessä)
Sopimusehdot

PALVELUT

Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin. Verkostoomme kuuluvia palveluita ovat mm. Google, Facebook, Instagram ja Uber.

TARKISTUTA YRITYKSESI VERKKONÄKYVYYS.

Tilaa tiedot yrityksesi verkkonäkyvyydestä käytetyimmissä kanavissa. Autamme myös hallitsemaan ja päivittämään tietojasi kerralla.

  • *) Jättämällä yhteystietoni annan suostumuksen siihen, että 0100100/Sentraali voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista ja palveluista. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojalauseke-sivulta.

Oy Eniro Finland Ab

Palvelut tarjoaa Oy Eniro Finland Ab, joka on osa
Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia.