TIEDÄTKÖ
YRITYKSESI TILANTEEN?

Pidä yrityksesi tiedot aina ajan tasalla.

MILTÄ YRITYKSESI NÄYTTÄÄ VERKOSSA NYT?

Netcheckin avulla yrityksesi tiedot löytyvät samanlaisina kaikista palvelun kanavista ja hakemistoista. Päivität muutokset yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin, kuten Googleen ja Facebookiin. Kun yrityksesi tiedot löytyvät yhdenmukaisina eri kanavista, vahvistuu yrityksesi asema paitsi asiakkaidesi mielessä, myös hakukoneiden tuloksissa. Kattavat yritystiedot navigointi- ja karttapalveluissa tuovat asiakkaat luoksesi. Asiantuntijamme avulla palvelun käyttöönotto sujuu helposti ja nopeasti.

Netcheck yrityksellesi alkaen

240* €
/vuosi + alv

(*0100100 Mediaratkaisun yhteydessä)
Sopimusehdot

PALVELUT

Päivitämme puolestasi yrityksesi tiedot yhdellä kertaa markkinoiden käytetyimpiin verkkopalveluihin. Verkostoomme kuuluvia palveluita ovat mm. Google, Facebook, Instagram ja Uber.

TARKISTUTA YRITYKSESI VERKKONÄKYVYYS.

Tilaa tiedot yrityksesi verkkonäkyvyydestä käytetyimmissä kanavissa. Autamme myös hallitsemaan ja päivittämään tietojasi kerralla.

  • *) Jättämällä yhteystietoni annan suostumuksen siihen, että 0100100/Sentraali voi lähettää markkinointiviestejä tuotteista ja palveluista. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojalauseke-sivulta.

Sentraali

YRITYSTIEDOT

Tuotamme kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0100100-palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä.

Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätietoja meistä:
www.sentraali.fi
www.enirogroup.comMore information

HYVÄKSY