Varmista läsnäolo siellä, mistä asiakkaat etsivät

Suosittelut ja muilta kuullut hyvät asiakaskokemukset vaikuttavat positiivisesti kiinnostukseen. Tällöinkin on tärkeää,
että asiakkaat löytävät 
suositellut yritykset! Asiakkaasta riippuen tietoa etsitään tilanteen mukaan eri kanavista.
0100100 palvelee asiakkaita kaikissa kanavissa.

Yhteystietopalveluita tarvitsevat kaikki, niitä käytetään aktiivisesti, käyttäjät ostovoimaisia aikuisia


Tavoita juuri oikeaan aikaan

0100100-palveluita käytetään tositarkoituksella: asiakkailla on jo tarve olemassa ja he etsivät siihen ratkaisua.
Varmista yrityksenne tietojen löytyminen kattavasti juuri silloin kun potentiaaliset asiakkaanne
etsivät toimialanne yrityksiä, tuotteita tai palveluita.

0100100-palveluita
käytetään lähellä ostotilannetta

Ostaja etsii myyjää


Löydy ja erotu ajantasaisilla ja kattavilla tiedoilla

Kattavilla yritystiedoilla ja oikeilla hakusanoilla varmistat yrityksenne löydettävyyden sekä erottuvuuden. Usein asiakkaat etsivät palveluita, tuotteita ja ratkaisuja tarpeisiinsa, tietämättä mikä yritys tarpeisiin vastaa.
Mitä tarkemmin ilmoitatte yrityksenne tiedot, sitä helpommin olette löydettävissä – juuri silloin kun asiakkaat niitä etsivät! 

Tarvittavilla tiedoilla voimme myös ohjata asiakkaat asioimaan oikeisiin kohteisiin ja ottamaan yhteyttä oikeisiin tahoihin. Näin voitte välttää myös turhat kontaktit ja vähentää esimerkiksi vaihteenne kuormitusta.

Palvelemme asiakkaitanne 24/7, kaikissa kanavissa

Autamme asiakkaita löytämään heidän tarpeitaan vastaavat tahot. Palvelemme potentiaalisia asiakkaitanne joka päivä ympäri vuorokauden henkilökohtaisesti puhelimitse, tekstiviesteillä, netissä ja mobiilissa. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet numero- ja hakupalveluita jo vuodesta 1911.

Tiedämme, mitä tietoja asiakkaanne tarvitsevat. Tiedämme myös, mistä ja miten he tietoja etsivät. Autamme mielellämme olennaisen tiedon kokoamisessa ja mediaratkaisujen toteuttamisessa. 

Tarjoamme tarpeisiin sopivia ratkaisuja

Asiakkaitamme ovat niin suuret yritykset, julkishallinnon toimijat kuin pienyrittäjätkin. Pienemmälläkin panostuksella pääsee jo pitkälle. Jokaiselle asiakkaalle toteutetaan ratkaisu, joka tukee liiketoimintaa sen toimialalla ja -alueella. Mikäli yrityksenne toiminta on sesonkiluonteista, voidaan ratkaisu toteuttaa sen mukaisesti. Mainostajana voit halutessasi myös varata ja varmistaa yrityksellenne toimialanne tai -alueenne ykköspaikan ja erottua näin kilpailijoistanne.

Asiakkaamme suosittelevat

Asiakkaiden kirjo on laaja: kaikki erilaisia, kaikki tyytyväisiä.

Ota yhteyttä!

Kun asiakkaat etsivät tietoja 0100100-palveluista, heillä on jo ostopäätös pitkälle tehtynä. Kun tietonne löytyvät palveluistamme, nämä asiakkaat löytävät teidät. Siitä on kyse. Mainostajana hyödyt. Ota yhteyttä jo tänään!

Sentraali

Tuotamme kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0100100-palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yrityksille tarjoamme myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja, parempaa löydettävyyttä ja erottuvaa näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Palveluitamme käytetään tositarkoituksella, tarve on jo olemassa ja siihen etsitään välitöntä ratkaisua puhelimitse, mobiililla ja netissä.

Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7.

Meitä sentraalilaisia on noin 250 henkeä Helsingissä, Kajaanissa ja Tampereella. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1700 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätietoja meistä: www.sentraali.fi  www.enirogroup.com

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaattiMore information

Sulje