0100100 merellä sovellus

Vesille lähdössä? Lataa ilmainen 0100100 Merellä -merikarttasovellus!

0100100 Merellä on helppokäyttöinen merikarttasovellus harrasteleville merenkulkijoille.

Merikartat, GPS, sääennusteet ja MOB maksutta

0100100 Merellä -sovellus sisältää Suomen, Ruotsin ja Norjan merialueiden sekä Vuoksen vesistön merikartat. Voit tutkia reittiä ja seurata helposti GPS-sijainnin avulla missä kulloinkin liikut. Myös entistä paremmat sääennustetiedot ovat kätevästi saatavilla suoraan sovelluksesta. Turvallisuutta lisäävä mies yli laidan -toiminto (MOB) näyttää ja tallentaa kuvan koordinaateista, nykyisestä GPS-sijainnista, paikallisen VHF-kanavan ja kellonajan sekä soittopainikkeen hälytysnumeroon.

Edullisesti hyödyllisiä, uusia lisäominaisuuksia

Sovelluksen maksullinen Pro2-versio (14,99€/vuosi) tarjoaa hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten karttaosien tallennus ja niiden offline-käyttö, reittien luominen reittipisteiden avulla, tiedot kurssista ja nopeudesta pohjan suhteen, trippimittari sekä AIS-tiedot.

Nyt sovelluksen Pro2-versioon on lisätty myös uusia käyttäjien toivomia ominaisuuksia, muun muassa: omien kiinnostavien kohteiden tallennus kartalle (esim. kala-apajat!), kiinnostavien kohteiden ja reittien tallennus sekä tietojen synkronointi omien eri mobiililaitteiden välillä Google- tai Facebook-tunnuksilla.

Tutustu tarkemmin omassa sovelluskaupassasi ja lataa heti käyttöösi:

 

Jaa julkaisu:

Lue myös:

More information

HYVÄKSY