0100100

Muut numeropalvelut

Soita tästä 0 100 100

118 Numeropalvelu

Soittamalla 118 saat kaikki suomalaiset julkiset puhelinnumerot 24/7.
Lue lisää


Numeropalvelu ulkomailta

Ulkomailla ollessasi saat tarvitsemasi yhteystiedot numerosta +358 600 507118. Palvelu on henkilökohtaista ja toimii 24/7 Elisan, Fujitsun, Saunalahden ja Soneran liittymissä. Yhteystiedot lähetetään aina myös tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Palvelun hinta on 2 €/viesti, jonka lisäksi ulkomainen operaattori perii voimassa olevan taksan mukaisen puhelumaksun Suomeen.
Valmistaudu seuraavaan matkaan – tallenna numero +358 600 507118 puhelimeesi!


16123 Numerohaku

Tekstiviestillä selvität kätevästi kotimaiset nimet ja puhelinnumerot. Palvelu on käytettävissäsi 24/7 – myös ulkomailta!
16123 toimii ilman ylimääräisiä komentosanoja. Riittää, että lähetät numeron tai nimen tekstiviestillä sellaisenaan numeroon 16123 ja saat vastauksen saman tien tekstiviestinä.
Palvelun hinta on 3,73 €/haku. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä.

Kuka soitti – kenen liittymä?

Lähetä tuntematon numero tekstiviestinä numeroon 16123. Saat vastausviestinä numeron haltijan julkiset tiedot.

Numero tai osoite hukassa?

Lähetä henkilön nimi ja paikkakunta tekstiviestinä numeroon 16123. Saat vastausviestinä etsimäsi henkilön julkiset yhteystiedot.
Huomaathan, että samannimisiä henkilöitä voi olla useita. Tarkennuksena kannattaa käyttää kuntaa, kadunnimeä tai postinumeroa. Palvelu lähettää ensin kaksi viestiä – tarvittaessa saat seuraavat kaksi vastaamalla viestiin tekstiviestillä LISÄÄ (tai pelkkä L).

Hakuvinkkejä

Tarkentaessasi hakua osoitteella, älä käytä tarkkaa osoitetta. Useimmissa tapauksissa pelkkä kadunnimi riittää. Myöskään yhtiömuotoja tai täsmenteitä (Oy, Tmi, vaihde, GSM jne) ei kannata käyttää. Väliviivalla (-) erotetut nimet voi kirjoittaa yhteen (esim. Ilta-Sanomat = Iltasanomat). Hakusanoja voi lyhentää *-merkillä. Nimillä haettaessa minimimerkkimäärä on kaksi merkkiä, numeroilla haettaessa minimimerkkimäärä on neljä.