0100100

img_KaikkiPalvelut_FI

Kaikki palvelut

Soita tästä 0 100 100

0 100 100 på svenska

0 100 100 – sieltä löytyy kaikki

Mitä ikinä etsitkin, 0 100 100:sta saat vastauksen helposti ja nopeasti 24/7. Olemme henkilökohtainen hakupalvelusi. Avullamme tiedot ovat käytössäsi silloinkin, kun et itse ole koneella: nimet ja puhelinnumerot, yritykset ja palvelut, osoitteet ja reittiohjeet, ajoneuvojen tiedot, joukkoliikenteen aikataulut sekä muut tarvitsemasi tiedot.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – heistä jo 89% suosittelisi 0 100 100 -palvelua!

Soita tai tekstaa

Palvelumme toimii soittamalla numeroon 0 100 100. Tiettyjä tietoja voit myös kysyä lähettämällä tekstiviestin (ohjeet löydät klikkaamalla tekstari-ikonia otsikoiden perässä). kaikkipalvelut_sms_small

kaikkipalvelut1 kaikkipalvelut_sms_big

Kotimaiset yhteystiedot

0 100 100 kertoo henkilöiden, yritysten ja julkishallinnon numerot, nimet ja osoitteet. Puhelusi voidaan myös yhdistää suoraan ja tiedot lähettää kännykkääsi. Halutessasi saat samalla soitolla muutakin hyödyllistä tietoa yrityksistä ja julkishallinnosta sekä niiden palveluista. Suomalaisten julkiset osoitetiedot löytyvät kattavasti, palveluneuvojiemme käytössä on myös Väestörekisterin tiedot.


kaikkipalvelut2

Yritystiedot

0 100 100 tarjoaa kattavat tiedot yrityksistä ja palveluista. Voit esimerkiksi kysyä etsimäsi toimialan yrityksiä, lähimmän pikasuutarin sijaintia tai apteekin aukioloaikoja – käytännössä lähes kaikkea mitä haluat tietää yrityksistä.


kaikkipalvelut3

Joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitiedot

0 100 100:sta saat aikataulu- ja reittitiedot yhdellä soitolla: Matkahuollon ja VR:n valtakunnalliset tiedot sekä HSL:n ja HKL:n paikallisliikenteen tiedot.

Huom. 0 100 100 ei vastaa kulkuyhteyden toteutumisesta eikä korvaa kulkuyhteyden toteutumatta jäämisestä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.


kaikkipalvelut4

Yleinen tiedonhaku internetistä

0 100 100:sta voit kysyä mitä tahansa tietoa. Nopeat ja asiantuntevat palveluneuvojamme hakevat vastaukset kädenkäänteessä internetistä.

kaikkipalvelut5

Ulkomaiset yhteystiedot

0 100 100:sta saat yritysten ja yksityishenkilöiden puhelinnumeroita, fax-numeroita ja osoitteita seuraavista maista: Alankomaat, Andorra, Australia, Belgia, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kanada, Latvia, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tanska, Venäjä ja Yhdysvallat.


kaikkipalvelut6 kaikkipalvelut_sms_big

Ajoneuvotiedot

0 100 100 kertoo ajoneuvosta kaikki sellaiset tiedot, jotka saadaan rekisterinumeron perusteella.
Huom. ajoneuvotietoja saat myös tekstiviestinä.

Tiedot soittamalla ja tekstiviestillä Tiedot vain soittamalla
Rekisteri­tunnus Valmiste­numero
Ajoneuvon merkki ja malli Siirtokilpi
Ajoneuvon käyttötieto Avoneuvoryhmä,
ajoneuvoluokka
Ajoneuvon käyttöön­otto­päivä ja
ensi­rekis­teröinti­päivä
Rekisteröinti­todistuksen
järjestys­numero ja
tulostus­päivä
Katsastus­ajankohta,
katsastus­päätös
Ajoneuvon käyttövoima,
moottorin isku­tilavuus,
moottorin suurin nettoteho
Seuraavan
määräaikais­katsastuksen
ajanjakso
Henkilö­automallien CO2
-päästöt (mikäli tieto
rekisterissä)
Ajoneuvo­veron
maksutieto
Omapaino
Vakuutus­yhtiön nimi Vakuutuksen­ottajan nimi
Ajoneuvon omistajien
nimet ja osoitteet,
postinumerot ja
posti­toimi­paikat (ellei
omistaja ole rajoittanut
tietojen luovutusta)
Ajoneuvon haltijoiden
nimet ja osoitteet,
postinumerot ja
posti­toimi­paikat (ellei
haltija ole rajoittanut
tietojen luovutusta)
Tietolähteenä on Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) ajoneuvoliikennerekisteri.

kaikkipalvelut7

Sijainti- ja reittitiedot

Soita 0 100 100 ja kerro määränpääsi, niin palveluneuvojamme opastavat sinut perille. Saat tekstiviestinä yhteystiedot ja linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan etsimäsi kohteen karttanäkymään ja mikäli puhelimessasi on paikannustieto, voit helposti navigoida kohteeseen. Palvelu ei vaadi erillisen sovelluksen asennusta, vaan toimii suoraan oman puhelimesi karttasovelluksessa.

 

Kuka soitti – kenen liittymä? Lähetä tuntematon numero tekstiviestinä numeroon 0100100. Saat vastausviestinä numeron haltijan julkiset tiedot.

Numero tai osoite hukassa? Lähetä henkilön nimi ja paikkakunta – esim. MAIJA MEIKÄLÄINEN TURKU – tekstiviestinä numeroon 0100100. Saat vastausviestinä etsimäsi henkilön julkiset yhteystiedot.

Huomaathan, että samannimisiä henkilöitä voi olla useita. Tarkennuksena kannattaa käyttää kuntaa, kadunnimeä tai postinumeroa. Palvelu lähettää ensin kaksi viestiä – tarvittaessa saat seuraavat kaksi vastaamalla viestiin tekstiviestillä LISÄÄ (tai pelkkä L).


Hakuvinkkejä: Tarkentaessasi hakua osoitteella, älä käytä tarkkaa osoitetta. Useimmissa tapauksissa pelkkä kadunnimi riittää. Myöskään yhtiömuotoja tai täsmenteitä (Oy, Tmi, vaihde, GSM jne) ei kannata käyttää. Väliviivalla (-) erotetut nimet voi kirjoittaa yhteen (esim. Ilta-Sanomat = Iltasanomat). Älä käytä hauissa pisteitä tai pilkkuja. Hakusanoja voi lyhentää *-merkillä. Nimillä haettaessa minimimerkkimäärä on kaksi merkkiä, numeroilla haettaessa minimimerkkimäärä on neljä.


Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä Suomessa ja ulkomailla.

Lähetä haluamasi rekisteritunnus tekstiviestinä alla olevan mallin (esimerkkinä ABC-123) mukaan numeroon 0100100 niin saat vastauksena ajoneuvon tiedot.
Henkilöauton tiedot, kirjoita: ABC-123
Moottoripyörän tiedot, kirjoita: MP ABC-123
Mopon tiedot, kirjoita: MOPO ABC-123
Perävaunun tiedot, kirjoita: VAUNU ABC-123
Siirtokilpien tiedot, kirjoita: SIIRTO ABC-123

Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä Suomessa ja ulkomailla.

banner_asiakaspalvelukumppanuus (1)