0100100

Numero- ja hakupalvelut

Soita tästä 0 100 100

Soita, tekstaa, hae, navigoi

0100100 -palvelumme toimii soittamalla ja tiettyjä tietoja voit myös kysyä lähettämällä tekstiviestin. Tekstiviestiohjeet löydät klikkaamalla tekstari-ikonia alla olevien otsikoiden yhteydessä. kaikkipalvelut_sms_small
Suomalaisten henkilöiden ja yritysten yhteystietoja voit hakea näppärästi myös hakupalvelusta. Perille kohteisiin löydät helposti 0100100 Navin avulla.

0100100 på svenska

0100100 Sieltä löytyy kaikki:

kaikkipalvelut1 kaikkipalvelut_sms_big

Kotimaiset yhteystiedot

0100100 kertoo henkilöiden, yritysten ja julkishallinnon numerot, nimet ja osoitteet. Puhelusi voidaan myös yhdistää suoraan ja tiedot lähettää kännykkääsi. Halutessasi saat samalla soitolla muutakin hyödyllistä tietoa yrityksistä ja julkishallinnosta sekä niiden palveluista. Suomalaisten julkiset osoitetiedot löytyvät kattavasti, palveluneuvojiemme käytössä on myös Väestörekisterin tiedot.

0100100.fi, ohjeet verkkohakuun

  • Palvelusta löydät yritysten, julkishallinnon ja palveluiden julkiset numerot, nimet ja osoitteet kattavasti.
  • Yksityishenkilötietoihin pääset rekisteröitymällä ja maksamalla kertamaksun 0,95€, jonka jälkeen yksityishenkilötietojen haku on maksutonta.
  • siirry palveluun: http://hae.0100100.fi

kaikkipalvelut2

Yritystiedot

0100100 tarjoaa kattavat tiedot yrityksistä ja palveluista. Voit esimerkiksi kysyä etsimäsi toimialan yrityksiä, lähimmän pikasuutarin sijaintia tai apteekin aukioloaikoja – käytännössä lähes kaikkea mitä haluat tietää yrityksistä.

 


kaikkipalvelut3

Joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitiedot

0100100:sta saat aikataulu- ja reittitiedot yhdellä soitolla: Matkahuollon ja VR:n valtakunnalliset tiedot sekä HSL:n ja HKL:n paikallisliikenteen tiedot.

Huom. 0100100 ei vastaa kulkuyhteyden toteutumisesta eikä korvaa kulkuyhteyden toteutumatta jäämisestä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.


kaikkipalvelut4

Yleinen tiedonhaku internetistä

0100100:sta voit kysyä mitä tahansa tietoa. Nopeat ja asiantuntevat palveluneuvojamme hakevat vastaukset kädenkäänteessä internetistä.

kaikkipalvelut5

Ulkomaiset yhteystiedot

Soittamalla 0100100:an saat yritysten ja yksityishenkilöiden puhelinnumeroita, fax-numeroita ja osoitteita seuraavista maista: Alankomaat, Andorra, Australia, Belgia, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kanada, Latvia, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tanska, Venäjä ja Yhdysvallat.


kaikkipalvelut6 kaikkipalvelut_sms_big

Ajoneuvotiedot

0100100 kertoo ajoneuvosta kaikki sellaiset tiedot, jotka saadaan rekisterinumeron perusteella.
Huom. ajoneuvotietoja saat myös tekstiviestinä.

Tiedot soittamalla ja tekstiviestillä Tiedot vain soittamalla
Rekisteri­tunnus Valmiste­numero
Ajoneuvon merkki ja malli Siirtokilpi
Ajoneuvon käyttötieto Avoneuvoryhmä,
ajoneuvoluokka
Ajoneuvon käyttöön­otto­päivä ja
ensi­rekis­teröinti­päivä
Rekisteröinti­todistuksen
järjestys­numero ja
tulostus­päivä
Katsastus­ajankohta,
katsastus­päätös
Ajoneuvon käyttövoima,
moottorin isku­tilavuus,
moottorin suurin nettoteho
Seuraavan
määräaikais­katsastuksen
ajanjakso
Henkilö­automallien CO2
-päästöt (mikäli tieto
rekisterissä)
Ajoneuvo­veron
maksutieto
Omapaino
Vakuutus­yhtiön nimi Vakuutuksen­ottajan nimi
Ajoneuvon omistajien
nimet ja osoitteet,
postinumerot ja
posti­toimi­paikat (ellei
omistaja ole rajoittanut
tietojen luovutusta)
Ajoneuvon haltijoiden
nimet ja osoitteet,
postinumerot ja
posti­toimi­paikat (ellei
haltija ole rajoittanut
tietojen luovutusta)
Tietolähteenä on Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) ajoneuvoliikennerekisteri. Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

kaikkipalvelut7

Sijainti- ja reittitiedot

Soita 0100100 ja kerro määränpääsi, niin palveluneuvojamme opastavat sinut perille. Saat tekstiviestinä yhteystiedot ja 0100100 Navi -linkin, jota klikkaamalla voit helposti navigoida kohteeseen.

 

Kuka soitti – kenen liittymä? Lähetä tuntematon numero tekstiviestinä numeroon 0100100. Saat vastausviestinä numeron haltijan julkiset tiedot.

Numero tai osoite hukassa? Lähetä henkilön nimi ja paikkakunta – esim. MAIJA MEIKÄLÄINEN TURKU – tekstiviestinä numeroon 0100100. Saat vastausviestinä etsimäsi henkilön julkiset yhteystiedot.

Huomaathan, että samannimisiä henkilöitä voi olla useita. Tarkennuksena kannattaa käyttää kuntaa, kadunnimeä tai postinumeroa. Palvelu lähettää ensin kaksi viestiä – tarvittaessa saat seuraavat kaksi vastaamalla viestiin tekstiviestillä LISÄÄ (tai pelkkä L).


Hakuvinkkejä: Tarkentaessasi hakua osoitteella, älä käytä tarkkaa osoitetta. Useimmissa tapauksissa pelkkä kadunnimi riittää. Myöskään yhtiömuotoja tai täsmenteitä (Oy, Tmi, vaihde, GSM jne) ei kannata käyttää. Väliviivalla (-) erotetut nimet voi kirjoittaa yhteen (esim. Ilta-Sanomat = Iltasanomat). Älä käytä hauissa pisteitä tai pilkkuja. Hakusanoja voi lyhentää *-merkillä. Nimillä haettaessa minimimerkkimäärä on kaksi merkkiä, numeroilla haettaessa minimimerkkimäärä on neljä.


Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä Suomessa ja ulkomailla.

Lähetä haluamasi rekisteritunnus tekstiviestinä alla olevan mallin (esimerkkinä ABC-123) mukaan numeroon 0100100 niin saat vastauksena ajoneuvon tiedot.
Henkilöauton tiedot, kirjoita: ABC-123
Moottoripyörän tiedot, kirjoita: MP ABC-123
Mopon tiedot, kirjoita: MOPO ABC-123
Perävaunun tiedot, kirjoita: VAUNU ABC-123
Siirtokilpien tiedot, kirjoita: SIIRTO ABC-123

Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä Suomessa ja ulkomailla.